DET OFFICIELLE WEBSITE FOR ESBJERG ENERGY

Seneste Nyt

Smotherman stemplede ind, da Esbjerg slog Herning 6-3

Esbjerg besejrede fredag aften Herning med 6-3 i en underholdende kamp. Sejren blev grundlagt i en stærk åbningsperiode, som vestjyderne vandt med 3-0. Jordan Smotherman stemplede ind med sine første to mål for Esbjerg i denne ombæring, og Felix Scheel nettede ligeledes to gange, og behøvede kun 23 sekunder til det. Glimrende målmandsspil i begge ender, trods mange scoringer.
Esbjerg

Weekendens to kampe kræver hårdt arbejde og fokus

Esbjerg

STREAM: Rungsted Seier Capital-Esbjerg Energy

Se kampen fra Bitcoin Arena lige her
Esbjerg

Energy går efter første sejr over Seier Capital

Esbjerg

STREAM: Herlev Eagles-Esbjerg Energy

Se kampen fra Spar Nord Arena lige her
Herlev

Fokuseret Herning-hold sejrede fortjent på Vestkysten

Et fokuseret Herning-hold kendte sin besøgstid og viste den effektivitet, som Esbjerg manglede, da man fredag aften hjemtog en sejr på 3-4 i Esbjerg. Gæsterne var bedst over 60 minutter, mens Esbjerg aldrig rigtigt ramte dagen. Et par vitale koncentrationssvigt kostede i sidste ende Esbjerg muligheden for at hente point, men der kunne overordnet set ikke sættes en finger på Hernings sejr.
Esbjerg

Fredagsklassiker i Granly Hockey Arena

Esbjerg

VIDEO: Højdepunkter fra Herlev-Esbjerg

Se målene fra kampen i Spar Nord Arena
Herlev

Effektive Esbjerg slog Herlev for fjerde gang

Esbjerg kendte deres besøgstid og viste den effektivitet og kynisme som Herlev manglede, da man tirsdag aften vandt 0-5 og dermed tog den fjerde sejr i træk over Herlev. Thomas Lillie lukkede helt ned for Herlev i vestjydernes mål. Esbjerg kunne også se Craig Puffer fortsætte de gode takter med to scoringer.
Esbjerg