At være partner hos Esbjerg Energy handler om meget mere end blot at være sponsor.
Det er et tæt samarbejde, der skaber værdi for både vores klub og vores partnere. Hos Esbjerg Energy sætter vi stor pris på den opbakning, vi får fra vores partnere og sponsorer. Denne støtte er afgørende for, at vi kan drive en succesfuld ishockeyklub til glæde for jer og Esbjerg Energys mange loyale fans.

Netværk, eksponering eller oplevelser?
Uanset din interesse, kan vi finde den partneraftale, som giver dig alt fra eksponering af dit brand, til netværk og sociale sammenkomster og oplevelser, i Granly Hockey Arena for dine kunder, samarbejdspartnere eller personale. Du har mulighed for individuelle løsninger, der passer lige til din virksomhed. Vi tilbyder fleksible pakker, der kan skræddersys til dine behov, og sikre maksimalt udbytte af dit partnerskab.
Vi tilbyder desuden flere muligheder for hospitality, så du kan invitere dine kunder / samarbejdspartnere til et fantastisk VIP-arrangement, læs mere her

Som partner i Esbjerg Energy bliver du en del af et fantastisk netværk.
Kom til VIP-arrangementer såsom spisning før hjemmekampene og nyd lækker mad i vores flotte omgivelser i CS Loungen. Hyggen er i højsæde og snakken går hen over bordene før vi går ud i Granly Hockey Arena og hepper på Esbjerg Energy. I arenaen går tempoet og stemningen højt, og du får mulighed for at dele oplevelserne med vores andre partnere.

 

Særlige arrangementer
Som partner har du ydermere mulighed for at deltage i vores årlige arrangementer såsom Golf Company Day, Poolturnering og biografture. Arrangementerne giver mulighed for at mødes uformelt og få nogle gode oplevelser sammen på tværs af alle partnere samt vores hockeyspillere der deltager på dagene. Med disse events ser vi at relationer styrkes i en afslappet og sjov atmosfære.

På udvalgte datoer har vi ydermere events såsom Bierfest, hvor vi inden kampstart starter med vaskeægte Bierfest stemning, i form af liter ølskrus og tilhørende wienersnitzel mit alles. Spillerne vil ligeledes være i specialfremstillet spillertøj, som ligner lederhosen og ternet skjorter.

 

Lyder det som noget for dig?
Kontakt os for en uforpligtende gennemgang af mulighederne, - vi finder helt sikkert en løsning til dig.  

 

Kontakt salgsafdelingen:

Per Hemme

ph@esbjergenergy.dk

Mobil 26 22 39 32

 

Ditte Wandahl Nielsen

dwn@esbjergenergy.dk            

Mobil 66 44 49 65