Oliver Kjær fortsætter hos Esbjerg Energy. Den 22-årige wing trives i barndomsklubben og har derfor underskrevet en ny aftale med vestjyderne.

- Esbjerg er stedet for mig. Jeg er esbjergenser og trives her i Esbjerg. Og så er Esbjerg Energy stedet, hvor jeg kan fortsætte min udvikling som ishockeyspiller. Det har været godt for min udvikling at komme tilbage til Esbjerg, efter en tur til Fairbanks og Rødovre. Her har tilliden fra trænerteamet været vigtig, fortæller den 183 cm høje Energy-wing.

- Jeg fortsætter mit arbejde, skift efter skift, dag efter dag. Fra nu og hele sæsonen igennem. Forarbejdet til næste sæson laves nu. Der bygges på fysisk og intensiteten til træning skrues endnu en tand op. Tillid er noget, som jeg gør mig fortjent til. Tilliden gør, at jeg får bedre medspillere i kæden og spiller større roller på Esbjerg-holdet.

- Signingen af Oliver Kjær er meget vigtig. Han er endnu en af den talentfulde flok af Energy-talenter, som har udviklet sig til profiler i Metal Ligaen og som i løbet af sæsonen er med omkring landsholdet. Se bare på Olivers præstation i slutspillet. Med den alder kan han nå langt, pointerer cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

Oliver Kjær scorede 16 mål for Esbjerg i den forgangne sæson og blev noteret for 44 point i alt. Alene i slutspillet sikrede vestjyden sig for 15 point i 15 kampe. I alt har Energy-wingen spillet 208 kampe, han har scoret 37 mål og kan glæde sig over 98 point i Metal Ligaen.

- Det er vigtigt for mig at arbejde med spillere, som viser, at de vil udviklingen og er klar til at lytte og yde den nødvendige indsats. Og spillernes dedikation bliver ikke mindre af, at mange er lokale og har en helt speciel stolthed, når den gule trøje trækkes ned over hovedet, forklarer Energy-coachen.

- Min ambition er klar. Jeg vil vinde. Det betyder ikke bare, at vi som hold igen skal i semifinaleserien, som holdet er kommet i de seneste sæsoner. Vi skal et skridt videre, videre til finaleserien i den kommende sæson. De finaler, som vi har været så tæt på, ved at spille os til den afgørende kamp 7 i semifinaleserien.

- Og hvorfor spille finale, hvis det ikke er for at tage det sidste skridt og vinde den også. Derfor er målet det ultimative. Jeg og holdet ønsker, at vinde mesterskabet med Esbjerg. Så det kan siges ret klart. Målet er guldmedaljerne og de tilhørende guldhjelme. Hverken mere eller mindre, slutter Oliver Kjær.

Foto: Niels Husted


#82 Grayson Downing tager fjerde sæson i Energy Andreas Grundtvig fortsætter i Energy