Efter fire sæsoner afsluttes samarbejdet mellem Esbjerg Energy og cheftræner Jason Jaspers.

- Jason Jaspers har udført et flot arbejde hos Esbjerg Energy. I de fire sæsoner, hvor han var ansat som cheftræner i Esbjerg lykkedes det hvert år at avancere fra slutspillets kvartfinaler. Her nåede han at kvalificere holdet til en finale i FINAL4 og i denne sæson nåede holdet finalen om det danske mesterskab, konstaterer direktør i Esbjerg Energy Peder S. Krogsgaard. 

Jason Jaspers er nu blevet 43 år og ankom til Vestjylland i sommeren 2020.

- Jason kom til Esbjerg som ung uprøvet cheftræner efter en lang glorværdig karriere i nordamerikansk og tysk ishockey. I de forgangne fire år har han udviklet sig til en cheftræner med et stort potentiale. Jason har en moderne ledelsesstil, hvor der stilles store krav til spillertruppen.

-  Samtidigt har Jason formået at løfte Energy-mandskabet op i toppen af dansk ishockey. Jaspers efterlader et talentfuldt mandskab med nogle rutinerede udenlandske spillere. Hos Esbjerg Energy er vi overbeviste om, at Jasons fremtid vil ligge i en større europæisk liga. Men måske fremtiden byder på et gensyn, slutter Peder S. Krogsgaard.

Bestyrelse og ledelse vil gerne takke Jason for et godt samarbejde, og Jason ønskes held og lykke med de fremtidige udfordringer.

Foto: Esbjerg Energy


Ny cheftræner i Esbjerg Energy SønderjyskE tog guldet efter endnu en tæt finalekamp