Hockeysæsonen 2023/24 er slut, og alle vores forventninger er i den grad blevet indfriet.

Vi har mange at takke for en forrygende sæson, når vi ser på følgende highlights:

• Sportsligt sluttede vi med en flot sølvmedalje i kamp 6 i en udsolgt finaleserie imod SønderjyskE. Forud var gået 7 semifinalekampe mod Aalborg Pirates, og 7 kvartfinalekampe mod Odense Bulldogs.

• Tilskuermæssigt satte vi rekord med 87.770 tilskuere til sæsonens kampe. Det er en stigning på 28% i forhold til den forrige sæson.

• Sponsorerne har igen bakket op om hockeysporten i Esbjerg. De altid trofaste sponsorer sammenholdt med de mange nye tager vi som et udtryk for, at vi leverer værdi på oplevelser, netværk og hospitality-delen.

• Events, aktiviteter og arrangementer har der været masser af, og denne del udvikler vi fortsat på med nye initiativer til den kommende sæson.

• When we stand together er vores payoff og omfatter i høj grad hele Energy-familien med en uundværlig indsats af alle vores frivillige.

• Trænermæssigt siger vi efter 4 spændende år farvel til cheftræner Jason Jaspers og har netop præsenteret Dan Jensen som sammen med Erik Petersen nu udgør trænerteamet.

• Organisationsmæssigt sker der også ændringer, da Lotte Justesen har takket ja til nye udfordringer og bliver afløst af Ditte Wandahl Nielsen, der kommer med stærke salgs- og marketingkompetencer.

Nu kigger vi fremad mod den nye sæson. Som altid skal det nye hold spillere sammensættes, og vi glæder os over, at vi bygger på et stærkt fundament med kendte Engery-spillere samtidig med, at vi kan offentliggøre nye spændende profiler i den kommende tid.

TAK for jeres energi og gejst under kampene, tak for jeres support og engagement, og tak for at give os mulighed for at levere ishockeyoplevelser til jer.

Vi glæder os SÅ meget, til vi igen skal kaste pucken i starten af september.

WHEN WE STAND TOGETHER

Foto: Niels Husted


Ny cheftræner i Esbjerg Energy