Esbjerg ENERGYs officielle fanklub.

Her er 5 rigtig gode grunde til, at du skal være medlem af Yellow Inferno:

1: Du elsker ishockey, og Esbjerg Energy er din klub.
2: Du får tilbudt ture til udebanekampe til fordelagtige priser.
3: Du kan deltage i fanklubbens arrangementer.
4: Du bliver en del af et unikt fællesskab.
5: Du bliver en integreret del af støtten til Esbjerg Energy.

Yellow Inferno er for alle. Vi garanterer en sund fankultur og står inde for, at vores medlemmer ikke udøver vold eller uacceptabel opførsel. Med andre ord går vi ind for god ro og orden. Du kan trygt deltage i vores arrangementer, hvor børn også er velkomne. Vi er hele familiens fanklub.

Selvom du måske ikke ønsker at deltage aktivt i fanklubbens aktiviteter, så støtter du med et medlemskab vores muligheder for at blive Danmarks bedste fanklub og give Esbjerg Energy den bedste opbakning. Ud over at skabe stemning udfører fanklubben desuden en række vitale arbejdsopgaver for Esbjerg Energy.

Yellow Inferno er ikke bare Esbjerg Energys officielle fanklub.
Vi er også Esbjergs største ishockeyfællesskab.


Når Esbjerg Energy folder sig ud på isen, er det Yellow Inferno, der tager teten på lægterne. Vi er der, når dommeren skal hånes for en forkert udvisning, og vi er der, når udeholdets fans skal hænges til tørre. Vi er der, når vi skal forsvare fortet, Granly Hockey Arena. Vi er der, når vi drager på togt i fremmede territorier, særligt i byer som Herning og Vojens. Er der interesse for ture til fjernere destinationer, sætter vi også gerne gang i InfernoXpressen.

Vi er Esbjerg - Vi er Energy - Vi er Yellow!

Bliv medlem af fanklubben og opnå rabat på busturene. Vær med til eksklusive arrangementer med spillere, trænere og andre ishockeykyndige mennesker. Gør som din sidemand - meld dig ind i Yellow Inferno i dag - og få din nabo til at melde sig ind i morgen.

Se mere på fanklubbens Facebook-side www.facebook.com/YellowInferno  og http://yellowinferno.dk/