UNLIMITED HOCKEY: Billetter til udekampe, landskampe og neutralzoner

Metalligaen og de enkelte klubber har indgået et spændende samarbejde kaldet 'UNLIMITED HOCKEY'. Det betyder, at dit sæsonkort giver adgang til alle udebanesektioner og eventuelle neutralsektioner i grundspillet, forudsat at den pågældende Arena har tilstrækkelige gæstepladser. UNLIMITED HOCKEY gælder hos alle klubber.

Med en billet til en neutralsektion kan du eksempelvis se en kamp, hvor Esbjerg Energy ikke spiller. F.eks. Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates eller Herning Blue Fox mod Odense Bulldogs.

Hver klub har et begrænset antal gæstepladser, ca. 10% af den totale halkapacitet. Gæstepladser fordeles efter ’først til mølle’ princippet, når du rekvirer din elektroniske billet jf. gældende regler herom. Eventuelle neutralzoner kan ikke garanteres og det står klubberne frit for, til hvilke kampe en sådan zone tilbydes.

Sådan henter du en billet til udekampe eller neutralzoner:
I dette eksempel er det sæsonkortholderen Hans Hansen, som er sæsonkortholder i Frederikshavn White Hawks, som ønsker at hente en billet til udebaneafsnittet i Aalborg Pirates.

1. Log ind hos den klub der har hjemmebane

skal bruge samme e-mailadresse og kodeord, som du har i den klub, hvor du har dit UNLIMITED sæsonkort. Din brugerprofil er automatisk oprettet med samme kodeord hos alle klubberne.(Du skal ikke længere indtaste dit sæsonkortnummer eller have flere profiler for flere sæsonkort, som tidligere - alle kort er nu samlet på tværs af Metal Liga klubberne)

2. Hent billetter

Når du er logget ind på hjemmeholdets billetshop, kan du hente én billet, pr. UNLIMITED sæsonkort. Det gøres ved at klikke på "Mine billetter" og derefter "Hent" ud for den kamp du vil hente billetter til.

Du skal vælge den billettype der hedder Unlimited Hockey (billettype navnet kan variere lidt fra klub til klub)

Når du er logget ind, skal du hente dine billetter