Spillerne fra Esbjerg Energy har i denne weekend muligheden for at finde sig til rette på sæderne i spillebussen. I morgen fredag går turen til Aalborg, hvor topholdet ”Pirates” tager imod kl. 19.30 i Sparekassen Danmark Isarena og søndag går turen over Storebælt, hvor det er Rødovre Mighty Bulls, der kl. 14.00 tager imod i Rødovre Centrum Arena.

- Vi afsluttede sidste uge med to kampe i weekenden. Kampen fredag aften i Herning var ikke vores bedste kamp. ”Blue Fox” havde en god gameplan, og den formåede vi ikke at knække. Så kredit til dem for en god kamp. Den slags vil vi gerne respektere, men også udfordre næste gang, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- I søndagens hjemmekamp mod Frederikshavn gik vi efter pointene og dem fik vi. Vi har en målsætning om at vinde kampene hjemme, og det har vi gjort indtil nu. Nu mangler vi sejrene på udebane og det får vi en god mulighed for at arbejde på i den kommende weekend med to udekampe.

Esbjerg måtte se sig besejret med 3-1 i Herning i en kamp, hvor Oliver Kjær scorede det enlige Energy-mål. Søndag besejrede vestjyderne Frederikshavn med 6-2 i en kamp hvor Aleksi Halme og Grayson Downing blev dobbelte målscorere og hvor Andreas Grundtvig og Rasmus Bjerrum hver scorede et mål.

 - Aalborg er stærke og er selvsagt en svær modstander. De har vundet mesterskabet i de to seneste sæsoner og et kig i tabellen afslører, at ”Pirates” stadig er ubesejrede. Men skal vi gå hele vejen, og det ønsker vi, så skal vi også slå Aalborg, så der venter en god opgave for os. Men skal det lykkes skal vi arbejde for det, fortsætter Energy-chefen.

- Der vil ikke være plads til fejltagelser mod Aalborg, for dem straffer de. Vi skal være klar fra start til slut Men vi glæder os, for der venter en af den slags udfordringer, der kan udvikle holdet. Men holder vi ikke fokus og gameplanen, så kommer vi hurtigt til at ”se dumme ud”.

Aalborg Pirates topper Metal Ligaen med 17 point efter seks kampe. Esbjerg Energy har 12 point efter syv kampe, mens Rødovre Mighty Bulls er noteret for 8 point efter seks spillede kampe.

- Rødovre er et af de hold, nogle kunne undervurdere. Det går absolut ikke. Og det er et af de steder, som vi burde have mulighed for at hente point. Vi skal finde samme passion frem som mod alle andre mandskaber og vi skal levere en dedikeret indsats for at hente points.

- Vi møder nemlig et hold med sultne unge spillere. Vi har mødt Rødovre tidligere og ved de er gode på skøjterne og hurtige. De scorer ofte 5-6 mål i en kamp og det får vi brug for at lukke ned for. Så det er absolut ikke en kamp, som vi kan tage let på, slutter Jason Jaspers.

Foto: Niels Husted


GOALSHOW: Se målene fra Aalborg-Esbjerg Travl weekend i vente for Energy!