Et nyt år er klar til at blive indtaget, og det er tid til at gøre status over et 2020, som heller ikke for Esbjerg Energy blev som ventet.

COVID-19 og den medfølgende nedlukning i marts ramte ishockeysporten og os på det økonomisk værst tænkelige tidspunkt. Vi måtte afvikle to store hjemmekampe mod Rungsted og Sønderjyske uden tilskuere, og slutspillet blev som bekendt aflyst. Det betød manglende indtægter og likviditet, men med hjælp fra sponsorer, initiativrige fans og vores organisation kom vi igennem sommeren. TUSIND TAK herfor.

Vores regnskab for 2020 er tydeligt påvirket af COVID-19, og restriktionerne har haft en negativ indvirkning med netto 950 t.kr. efter indregning af COVID-19 kompensationer. Samlet set er årets resultat dermed et underskud på 875 t.kr.

Sportsligt har vi sammen med det nye trænerteam, Jason Jaspers og Peter Gommesen, sammensat et spændende og slagkraftigt Energy-hold, hvor blandingen af unge og ældre spillere fungerer rigtig godt. Efteråret har budt på nogle målrige kampe med høj intensitet, og hvor ville det have været fantastisk, hvis Granly Hockey Arena havde været fyldt med tilskuere til de seværdige kampe. Spillerne savner virkelig at spille for jer, og hele holdet glæder sig, til vi igen kan fylde arenaen.

Ser vi fremad venter der en travl januar måned med 9 kampe og Final 4-stævnet, og så er der pludselig ikke lang tid til grundspillet slutter 9. marts. Hvordan slutspillet kommer til at forløbe tilskuermæssigt, vil tiden vise. Det er udfordrende for alle parter, men vi håber på jeres tålmodighed og glæder os, til vi igen kan slå dørene fuldt op til vores hjemmekampe, så vi kan begejstres og juble sammen. WHEN WE STAND TOGETHER kommer vi i fællesskab igennem denne meget specielle tid.

Vi er taknemmelige for den store opbakning, vi har mødt fra alle sider igennem hele 2020, og vi ønsker jer alle et GODT NYTÅR og på snarligt gensyn i 2021.

De bedste hilsner

ESBJERG ENERGY

På vegne af bestyrelsen og ejerkredsen

Søren Mathiasen

 


Topbrag om 2. pladsen i Metal Ligaen SønderjyskE slog afbudsramte Esbjerg i overtiden