I uge 43 skydes den årlige Knæk Cancer indsamling I gang. Her er klubberne i Metal Ligaen klar til at samle ind til det gode formål. Esbjerg Energy støtter op om kampagnen ’Knæk Cancer’ og vil frem mod lørdag d. 24. oktober samle ind i lokalområdet og blandt klubbens fans, til fordel for kampen mod kræft.

Hos Esbjerg Energy tager vi ansvar i mange henseender. Ikke kun når det handler om kampen mod kræften, men også til fordel for mange andre gode formål.

I november 2019 tog vores daværende Esbjerg Energy spiller Brett Welychka initiativ til en Fundraising-indsamling til fordel for børn- og ungeafdelingen på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg. Pengene blev bl.a. brugt på gaver til afdelingen, for at skabe glæde og smil i en ellers hård hverdag. Dette var en Fundraising som hele Esbjerg Energy truppen støttede op omkring og vi er stolte af at have spillere i truppen der tager initiativ til projekter, som disse.

Selv om Corona fylder meget i øjeblikket, så er der stadig mange vigtige kampe at kæmpe – en af dem er kampen mod kræft. Det er derfor helt naturligt for os hos Esbjerg Energy at støtte op om ’Knæk Cancer’, siger direktør Peder Krogsgaard.

Esbjerg Energy vil i den kommende tid koordinere en fælles indsamling sammen med de andre Metal Liga-klubber og håber på stor opbakning fra alle, vores fans og sponsorer.

Ishockeyfamilien har tidligere bevist sit værd og nu har vi chancen for sammen at kæmpe en kamp, mod kræften. Vi vil i den kommende tid køre kampagner på vores digitale platforme og samtidig administrere forskellige set-up til gavn for indsamlingen, siger direktør Peder Krogsgaard.

  • Der vil blive afholdt en online spillertrøjeauktion i ugen op til kampen fredag d. 23/10, hvor Energy-truppen vil spille i en designet ’KNÆK CANCER trøje’.
  • Auktion på et arrangement i Bo Bedre Erhvervsloungen for 16 personer.
  • 6 VIP-billetter til første ¼-finalekamp i Granly Hockey Arena.
  • Salg af ’Energy knækker cancer t-shirt’, hvor overskuddet udelukkende går til ’METAL LIGAEN STØTTER KNÆK CANCER’.

Følg med på Esbjerg Energys hjemmeside, Facebook og Instagram, hvor der inden for kort tid vil blive sat gang i kampagnen.

Esbjerg Energy vil til hjemmekampen mod Sønderjyske, der spilles fredag d. 23. oktober have ekstra fokus på ’Knæk Cancer’.

Støt her: https://knaek.cancer.dk/profil/metal-ligaen-esbjerg-energy

WHEN WE STAND TOGETHER.


Energy til 'Tyrefægtning' i aften mod Mighty Bulls Energy vil stoppe fynsk stime og revanchere nederlag