I aften kl. 19.00 tager Rødovre Mighty Bulls imod Esbjerg Energy i Rødovre Centrum Arena i den københavnske forstad. Det sker efter Energy-drengene fredag aften besejrede Odense Bulldogs med 2-1 på Fyn.

- Det er altid godt med en sejr, ikke mindst når den sikres på udebane. Men selv om vi vandt, er der meget arbejde at gøre.

Thomas Lillie i målet leverede mange redninger og holdt os inde i kampen. Og det var bestemt ikke den bedste kamp, vi har spillet som hold, så der er plads til forbedringer, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.


- Men det er vanskeligt at vinde på fremmed is. Vi havde brug for mange redninger i kampens start og en indsats i målet, som den Thomas Lillie leverede. Vi skal fortsætte den udvikling som hold, som vi er i gang med. Vi skal holde fokus på detaljerne og ikke stille os tilfredse.


Christian Wejse udlignede og Braeden Shaw blev matchvinder for Esbjerg Energy i Odense. Sejren betyder, at vestjyderne er placeret på Metal Ligaens sjetteplads med syv point efter fem kampe.


- Vi skal hverken være tilfredse med spillet eller vores placering i tabellen. Vi er nu placeret i midterfeltet i Metal Ligaen og det skal vi ikke være tilfredse med. Vi skal stræbe mod at blive et tophold og levere bedst muligt spillemæssigt og resultatmæssigt. Kald det bare creme de la creme.


- Omgivelserne har fokus på tabeller og stillinger, men allerede nu står det klart, at alle kampe i Metal Ligaen er vanskelige. For at opnå succes er det nødvendigt at eliminere fejl og have fokus på spillets detaljer. Gøre tingene lidt bedre. Og glem ikke, at Rødovre er et farligt hold, understreger Energy-coachen.


Ny cheftræner hos Rødovre Mighty Bulls er den tidligere Energy-assistent Thor Dresler, der har et indgående kendskab til flere af Esbjerg-spillerne.


- Kendskabet hos mange af vores spillere til Thor Dresler, kan benyttes som en motiverende faktor, men der er jo også tidligere Esbjerg-spillere i Rødovre-truppen. Også de vil sandsynligvis blive motiveret af mødet mellem de to hold. Derfor skal vi have arbejdshandskerne på. Men vi skal samtidigt træffe de rette valg og gøre de rigtige ting. Rødovre har hjemmebanefordelen, de skifter sidst og har publikum i ryggen. Det giver dem en fordel, så vi må bare arbejde lidt hårdere, slutter Jason Jaspers.


Oliver Kjær, Brett Welychka og Trevor Cheek er en del af Rødovre-truppen. Københavnerne er nummer 9 i Metal Ligaen med fire point efter fem kampe.

Foto: Niels Husted


Dommerne donerer: Skænker honorar til KNÆK CANCER Esbjerg Energy går til stålet og knækker cancer