Der er en mulighed for at revanchere de to seneste nederlag til Frederikshavn White Hawks, når Esbjerg Energy i aften kl. 19.30 gæster VinMedKant Arena i Odense, hvor de lokale Bulldogs tager imod i Metal Ligaen.

- Tag ikke fejl. Odense har et godt hold. Senest besejrede Bulldogs Herlev Eagles og de tabte knebent mod SønderjyskE efter forlænget spilletid og straffeslag i den foregående kamp. De har en rigtig god 1. kæde, og den skal vi have styr på, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy før fredagskampen.

- Alle mand på Odense-holdet kæmper godt, så hvis vi skal have pointene med hjem derfra, så skal vi levere. I Odense kører de på med alle kæder, så vi skal også have vores spil til at flyde. Og selv om målene ikke kommer af sig selv, må vi ikke lade os frustrere af lidt modgang.

Senest besejrede Odense Bulldogs Herlev Eagles med 2-1. Hjemmekampen mod SønderjyskE blev tabt med 3-2 efter straffeslag.

Tirsdag tabte Esbjerg Energy med 4-2 til Frederikshavn White Hawks hjemme i Granly Hockey Arena. Søren Nielsen og Rasmus Bjerrum scorede for Esbjerg Energy.

- I udekampen i Frederikshavn sidste fredag var det tæt, men vi begik nogle fejl, som man sjældent kan tillade sig. Dem har vi kigget på. Efter tirsdagens hjemmekamp har vi en oplevelse af, at vi bare skal have hul på bylden.

- Hockeyguderne kan være vanskelige helt at forstå. Du kan have fyrre afslutninger i en kamp, og pucken vil bare ikke i nettet. Andre gange er heldet på din side. Vi kan arbejde med at rette detaljerne, men det er samtidigt vigtigt at vi ikke lader os frustrere og holder aftalerne, fortsætter Energy-coachen.

Odense Bulldogs er placeret på Metal Ligaens øjeblikkelige 7. plads med fem point efter seks kampe. Esbjerg Energy er ligaens nummer otte med fire point efter fire kampe.

- Derfor er budskabet helt klart herfra. Vi har ingen grund til at panikke, og det kommer der heller ikke noget godt ud af. I stedet er det vigtigt at vi alle holder hovedet koldt, fortsætter med at træffe de gode valgt og gøre de små ting rigtigt.

- Nu er vi så klar til kampen i Odense. Alle har restitueret og vi er klar til en ny kamp. Vi ved, at det bliver svært, men vi skal søge mulighederne og finde det held, som vi skal bruge videre i turneringen. Vi glæder os, slutter Jason Jaspers.

Foto: Niels Husted


Esbjerg Energy går til stålet og knækker cancer Esbjerg måtte på ny strække våben mod Frederikshavn