I dag kl. 19.00 er der igen Metal Liga-hockey i Granly Hockey Arena, når Esbjerg Energy tager imod Frederikshavn White Hawks.

- Vi spillede tirsdag aften i Herlev og måtte desværre konstatere, at vi havde samme problem som har generet os gennem store dele af sæsonen. Vi præsterer for dårligt, når vi møder de hold, som ligger omkring os i tabellen. Vi præsterede rent ud sagt ikke godt nok i kampen i Herlev, konstaterer cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Det er ikke fordi, at vi ikke har talt om problemet med de svigtende resultater mod de hold omkring os. Vi har analyseret det og illustreret det med video og trænet i dagligdagen. Og alligevel er min konklusion, at vi som hold ikke var klar i Herlev, og det er ikke godt nok, når vi har set, hvad Esbjerg-holdet formår.

Esbjerg Energy tabte 4-1 til ”Eagles” i Herlev i en kamp, hvor Casey Gilling scorede det enlige Esbjerg-mål.

- Vi skulle have arbejdet videre ud fra den indsats, som holdet fredag aften leverede i hjemmekampen mod rækkens tophold, Herning Blue Fox, som ikke havde tabt i ti kampe. Her kontrollerede vi kampen, holdt dem fra at score og scorede selv fire mål i en kamp, hvor indsatsen og fokus var på plads.

- Selvfølgeligt lærer man altid af at spille og vi betalte lærepenge i Herlev. Vi har genset kampen og vil gerne arbejde med vores fejl. Men den næste kamp ligger lige om hjørnet. Vi skal videre, for Frederikshavn venter. Indsatsen og resultatet i Herlev kan vi ikke ændre, men vi kan gøre os klar til en ny kamp, fortsætter Energy-coachen.  

Frederikshavn White Hawks har spillet 20 kampe i Metal Ligaen og er noteret for 28 point. Esbjerg Energy har 25 point, ligeledes efter 20 kampe.

- Frederikshavn White Hawks har leveret varen på det seneste og vist stabilitet. Holdet har vundet de seneste seks kampe og Tadeas Galansky har været kampafgørende i mange kampe. Hans præstationer har skabt tryghed i defensiven hos ”White Hawks”, så de leverer konstant, spiller disciplineret og med en god struktur. Så der venter os en god udfordring.

- Vi skal derfor tilbage på sporet. Som hold har vi brug for, at alle spillere leverer. Vi har ikke råd til ”passagerer i bussen”. Vi må alle bidrage. Vi må arbejde for kollektivet. Game planen er klar. Vi kender kravene. Nu skal vi eksekvere, slutter Jason Jaspers.

Esbjerg Energy har to gange i sæsonen tabt tætte kampe med 2-1 til Frederikshavn. Den ene gang efter ”overtime”.

Foto: Niels Husted


Tredje gang blev lykkens gang; 4-1 over Frederikshavn HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herlev-Esbjerg