Lørdag kl. 18.00 har Esbjerg Energy mulighed for at revanchere tirsdagens 3-1 nederlag i Rødovre til ”Mighty Bulls”, når Odense Bulldogs gæster Granly Hockey Arena.

- Et Rødovre-hold i fremgang hentede en fortjent sejr mod os. Men vi skal have fokus på os selv, for vi spillede ikke godt nok i Rødovre. Metal Ligaen er lige, holdene er gode og når vi ikke leverer på dagen, så taber vi. Vi ville det ikke nok og arbejdede ikke hårdt nok, er cheftræner Jason Jaspers dom over tirsdagens indsats i Rødovre.

Phillip Schultz scorede det enlige mål for Esbjerg Energy i Rødovre.

- Vi har talt længe nok. Nu er vi nået dertil, hvor vil ikke bare skal tale om det der skal forbedres, men nu skal vi i handling vise, at vi kan og vil andet og mere end det vi viste i tirsdagskampen. Ishockey handler om vilje, og for vores vedkommende kan vi slå alle mandskaber, men vi kan samtidigt også tabe til alle hold, fortsætter Energy-coachen.

Esbjerg Energy vandt kampen i Hørsholm mod Rungsted Seier Capital umiddelbart før landsholdspausen, men måtte se sig slået af Rødovre Mighty Bulls efter breaket. Sidst Odense Bulldogs var på isen tabte holdet hjemme 2-1 til Rungsted efter ”overtime”.

- Vi ønsker, at spillerne skal ”grave dybere” end kampen i Rødovre fra næste kamp. Se indad og finde den rette viljestyrke frem mod Odense. Man kan ikke kigge på ”sidemanden” på bænken og tro at han eller kædekammeraterne gør forskellen. Alle skal bidrage, for der er ikke råd til blinde passagerer.

- Vi er professionelle, så vi må forlange af hinanden, at vi udfører vores job bedst muligt. Vi skal finde stoltheden frem, demonstrere at vi kan og vil og droppe undskyldningerne. Alle burde vide hvad vi forventer af hinanden, så jeg glæder mig til at se handling, understreger Jason Jaspers.

Odense Bulldogs har hentet 20 point i 19 kampe. Esbjerg Energy har ligeledes spillet 19 kampe og er noteret for 29 point.

- Så er banen ”kridtet op”. Omvendt ved vi, at alle hold i alle turneringer har gode og dårlige perioder. Vi ved, at skuffelsen ikke må få lov at sætte sig, ligesom armene skal ned efter en sejr. Jeg glæder mig til at se, at drengene ”smøger ærmerne op og finder ”arbejdshandskerne frem”.

- Vi har fokus på os selv, men er bevidste om, at Odense er et godt hold. De har arbejdet med holdet og har forbedret sig i Odense. Vi besejrede ”Bulldogs” med 6-3 på Fyn og vandt 7-1 i den sidste hjemmekamp mod dem. Men det 7-1 var ikke et reelt billede af kampen. Så det bliver ikke let lørdag aften i Granly Hockey Arena, slutter Jason Jaspers.

Foto: Niels Husted


Fejl kostede dyrt, da Esbjerg tabte målfest på egen is VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Esbjerg