Esbjerg Energy har onsdag kl. 19.00 muligheden for at følge op på de seneste sejre, når vestjyderne gæster Rødovre Centrum Arena, hvor de lokale ”Mighty Bulls” tager imod i Metal Ligaen. 

- Jeg har tidligere sagt, at fokus først i det nye år skal rettes mod kontinuitet og et højt bundniveau. Derfor er kampen i Rødovre en perfekt udfordring. Dele af omgivelserne taler Rødovre-holdet ned, men hvis man tror, at Rødovre er en let modstander, tager man fejl. Det bliver bestemt ikke en let kamp, pointerer Energy-coach Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Rødovre havde en vanskelig start på sæsonen, men er kommet godt i gang, senest med sejre i de to seneste kampe. Vi har godt nok sikret tre sejre mod den, men vi har også tabt til dem i overtime. Så hvis vi skal have succes mod dem onsdag i Rødovre, kræver det, at vi er klar og at vi viser dem respekt. Ellers kan vi let komme skuffede fra onsdagens kamp.

Esbjerg Energy tabte så sent som 1. december med 2-1 i Rødovre efter ”overtime”, men har to gange besejret ”the Bulls” med 6-1 og en enkelt gang med 3-2. Vestjyderne har vundet de seneste fire kampe og har sikret 11 ud af 12 mulige point. Rødovre stiller til kampen med en frisk 3-2 sejr ude mod ”Blue Fox” i Herning.

- Vi møder et ungt, dygtigt, hårdt arbejdende, disciplineret Rødovre-hold. Vi skal spille klogt og tilpasse vores spil til modstanderne, men samtidigt have fokus på os selv og vores eget spil. Vi ønsker at fortsætte stimen af sejre efter jul og specielt fra kampene mod SønderjyskE er der en del, som vi kan tage med til kampen i Rødovre. Her gjorde vi meget rigtigt.

- Det er let at motivere sig til kampe som de to lokalopgør mod SønderjyskE i en fantastisk kulisse. Men det er en udfordring at møde mandskaberne under os i mindre inspirerende omgivelser. Her er fokus og mindset vigtigt. For vi kæmper om vigtige point og det får vi med kontinuitet og et højt bundniveau, understreger den 41-årige canadier.

Esbjerg Energy vandt den seneste kamp med 7-2 over et afbudsramt nordsjællandsk mandskab fra Rungsted Seier Capital. Rødovre Mighty Bulls  har senest besejret Herlev og Herning.

- Og vi har bestemt ikke opgivet målsætningen om at ende i Top4, men det kræver ikke kun resultater mod de bedste. Det kræver også, at vi besejrer de hold, som ligger under os i tabellen. Vi besejrede godt nok Rungsted fredag aften med 7-2 i en kamp hvor de manglede en del nøglespillere, så alle hold skal respekteres, hvis afstanden til Top4 skal mindskes. 

- Første hindring er Rødovre, som ud over deres kvaliteter som hold rummer mange unge topmotiverede spillere, som arbejder rigtigt hårdt for at vise sit værd i ligaen. De tager mange skøjtetag, og dem skal vi ikke bare matche. Vi skal også træffe gode og disciplinerede valg, hvis vi skal have endnu en sejr før vi igen spiller hjemme mod SønderjyskE, slutter Jason Jaspers.

Foto: Niels Husted


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rødovre-Esbjerg HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Esbjerg-Rungsted