I aften kl. 19.00 er der igen point på spil i Metal Ligaen, når Esbjerg Energy tager imod Herlev Eagles i Granly Hockey Arena.

- Jeg mener, at alt tyder på en hård og god kamp mod Herlev. De har spillet godt på det seneste og deres seneste kamp mod SønderjyskE kunne være gået begge veje. Så vi får garanteret ikke noget udbytte af kampen mod ”Eagles”, hvis vi ikke er klar og har det rette fokus, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

Esbjerg Energy har mødt Herlev Eagles to gange tidligere på sæsonen, hvor det er blevet til sejre på 5-2 og 6-0 i det vestjyske. Oktober måneds kamp i Spar Nord Arena i Herlev blev aflyst efter bred forekomst af COVID-19 i hjemmeholdets trup.

- På det seneste har Herlev forstærket truppen med svenske Jesper Thörnberg. Han har i de første kampe scoret to point pr. kamp for ”Eagles”, så for mig er der ingen tvivl om, at vi skal respektere både ham og Herlev, hvis vi skal besejre dem for tredje gang i år, konkluderer den 39-årige canadier.

Esbjerg Energy kom tilbage på sporet med en 7-4 sejr over Odense efter at have været bagud med 3-1.

- Jeg er tilfreds med sejren og de tre point, men vi spillede ikke godt fredag. Odense kæmpede hårdt og fortjener respekt for indsatsen, så vi må lære af kampen. Vi kan ikke tage noget for givet, slippe koncentrationen og skrue ned for disciplinen eller arbejdsindsatsen.

- Man lærer altid noget af kampene, og kampen mod Odense er ingen undtagelse. Men vi må videre, så selv om det kunne have kostet på tavlen, fik vi fuldt udbytte af kampen. Umiddelbart mener jeg, at vi internt i truppen har talt om indsatsen, og nu har fuldt fokus på Herlev-kampen, pointerer Energy-coachen.

Herlev stiller til tirsdagens kamp i Granly Hockey Arena med et frisk 4-2 nederlag til SønderjyskE i bagagen. Omvendt har holdet fra den københavnske forstad hentet to sejre og point i tre af de seneste fem kampe, hvor ikke mindst et overtidsnederlag til Rungsted imponerer.

- Så kampen mod Herlev kræver fuldt fokus og en helstøbt indsats. Vi har overstået en udfordrende periode med mange skader, hvor nogle måtte spille meget, og andre fik uventede chancer. Jeg er sikker på, at vi også tirsdag har noget tilbage i tanken, og er klar til at bevise vores værd, så vi kan sikre endnu en sejr og fastholde den rigtige kurs, slutter Jason Jaspers.

Herlev Eagles er nummer syv i Metal Ligaen med 42½ point efter 35 kampe. Esbjerg Energy er nummer 3 med 67 point efter 33 kampe.

Foto: Niels Husted

 


STREAM: Esbjerg Energy-Herlev Eagles Esbjerg vendte kampen og slog igen Odense