Et nyt år begyndte natten til fredag, og gav mennesker mulighed for at formulere ønsker og fortsætter for 2021. Og cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy er ingen undtagelse.
 
- Først og fremmest håber jeg på, at folk snart bliver sunde og raske. Det gælder mennesker i det omkringliggende samfund som har været påvirket af frygten for Corona-virus og måske ramt af COVID-19, men det gælder også skadessituationen i truppen, understreger Energy-coachen.
 
Esbjerg Energy afsluttede 2020 med to kampe mod SønderjyskE. Her formåede et stærkt decimeret Esbjerg-hold at hente tre point og var mindre end et sekund fra at hente fire.
 
- Der er lys for enden af tunnelen. Der er håb forude. Spillerne er formentligt ikke langtidsskadede og flere vil snart være tilbage. Samtidigt er man i det omkringliggende samfund begyndt at vaccinere, så jeg håber på, at det vil blive muligt at lukke publikum ind til vores kampe, måske i slutspillet. Dem savner vi, fortsætter den 39-årige canadier.
 
- Men der er også mange ting, som vi gerne vil fortsætte med. Vi har gjort mange ting rigtigt indtil nu, og det skal vi også gøre i 2021. Vi har f.eks. det rigtige mindset i truppen og spillerne er sultne. Derfor skal vi arbejde på, at gøre tingene endnu bedre kamp for kamp og på sigt arbejde efter at gå hele vejen, slutter Jason Jasper.
Foto: Niels Husted

STREAM: Esbjerg Energy-Rungsted Seier Capital Topbrag om 2. pladsen i Metal Ligaen