Esbjerg Energy forstærker truppen med den 32-årige canadier Shawn O’Donnell, som mange danske ishockeyfans kender for sin indsats hos Odense Bulldogs, hvor han opnåede 35 kampe.

- Jeg vil kalde Esbjerg Energy og Shawn O’Donnell for et perfekt match. Han kender den danske liga og har bevist sit værd i Odense. Her har han demonstreret, at han kender vejen til netmaskerne, er rutineret og samtidigt skal vi ikke vente på, at en arbejdstilladelse falder på plads, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

Shawn O’Donnell er 188 cm høj, spiller højre wing og har spillet mere end 200 kampe i den næstbedste nordamerikanske liga AHL. Canadieren har spillet mere end 130 kampe i ECHL og har spillet i den næstbedste tyske liga DEL 2.

- Vi var ikke direkte på jagt efter en fysisk stor spiller, men det er bestemt ikke en ulempe. Grundspillet afgøres i de næste par måneder og efter det kommer slutspillet. I tætte serier over syv kampe spiller fysikken en rolle, men Shawn O’Donnell har mange kompetencer.

I 35 kampe for Odense Bulldogs scorede canadieren 18 gange og er i alt noteret for 20 point.

- Generelt er Shawn O’Donnell en dygtig spiller med stor rutine, som vi hurtigt kan bringe i spil. Arbejdstilladelsen er på plads og vi skal ikke vente på, at den falder på plads før han kan benyttes. Det betyder også, at han vil være at finde i truppen, når Esbjerg Energy i aften kl. 19.00 tørner sammen med Rødovre Mighty Bulls i Rødovre Centrum Arena. Så han bliver integreret på holdet, fra i dag, og det betyder at vi får hurtig glæde af hans mange kompetencer.

- Samtidigt ser vi, at flere andre klubber også forstærker trupperne. Vi ønsker at placere os bedst muligt i tabellen før slutspillet og ser frem til Final 4 i den kommende weekend. Derfor glæder jeg mig til at bringe Shawn O’Donnell i spil, slutter Jason Jaspers. 


Kampen i den københavnske forstad skal vindes STREAM: Rødovre Mighty Bulls-Esbjerg Energy