Esbjerg Energy knytter endnu en amerikaner til truppen i den kommende sæson. 25-årige Charles Corcoran, som spiller center, kommer til Vestjylland efter to sæsoner i britisk ishockeys bedste række.

- Da jeg begyndte min søgen efter spillere til Energy-truppen, dukkede Charles Corcorans navn op. Vi søgte en center, der kunne bidrage til truppen i den kommende sæson, og det mener vi at have fundet her. Jeg kan lide ham som spiller og han er det jeg behøver til truppen i den kommende sæson, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

Charles Corcoran har i de to seneste sæsoner spillet mere end 100 kampe i den britiske liga, EIHL, for Dundee Stars og Coventry Blaze, hvor det blev til 36 mål og i alt 117 point i 125 kampe. Samtidigt er Charles Corcoran dygtigt skolet som ishockeyspiller gennem junior- og universitetsishockey.

- Vi søgte en sand professionel, der kunne gå forrest og tage ansvar i begge ender af banen. En spiller der med det helt rigtige mindset, på og udenfor isen, kan gå forrest med det gode eksempel. En spiller der kan og vil tage ansvar. Vi mener at have fundet en rigtig holdspiller, der samtidigt er i besiddelse af de rette færdigheder på isen, fortsætter Energy-coachen.

Den 178 cm høje amerikaner er fra New Canaan i staten Connecticut på den amerikanske østkyst. Her har han indtil skiftet til universitetshockey spillet sammen med en anden ny Esbjerg-spiller, Craig Puffer.

- De er mere end bare gamle holdkammerater, de er faktisk venner. Da vi arbejdede på aftalen med Craig Puffer, dukkede Corcorans navn op. Og de har meget til fælles. De er begge 25 år, og har tidligere spillet i Europa.

- De kender gamet og de store europæiske baner. De er begge ambitiøse, professionelle og et godt match, som kan supplere og støtte hinanden på isen og i dagligdagen. Så det glæder mig, at de igen skal spille sammen. Denne gang i vores trøje, slutter Jason Jaspers.


Corona foranstaltninger - tilskuere/træningskampe EN GOAL-GETTER KOMMER TIL ESBJERG