Esbjerg Energy kan i den kommende sæson disponere over den 27-årige amerikansk / canadiske wing Braeden Shaw.

- Braeden Shaw har gjort det godt i ECHL, hvor han i sidste sæson imponerede meget for Fort Wayne Comets og høstede stor anerkendelse for indsatsen. Med tæt på 1,3 point pr. kamp taler statistikken sit tydelige sprog, så det bliver spændende at følge ham i den kommende sæson, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

Braeden Shaw er wing og har i tre sæsoner scoret 0,96 point pr. kamp i ECHL. Han er 185 cm høj og vejer 91 kg, så han ikke så let flyttes væk foran modstandernes mål.

- Det er bl.a. meningen at Braeden Shaw skal udnytte sin størrelse. Han har samlet mange pucke op i hjørnerne og det er meningen, at han skal ind foran mål for at hente de løse pucke. Så han tegner til at blive en værdifuld spiller for os.

- Og så er Braeden Shaw en skøn fyr. Jeg vil kalde ham en rigtig god dreng, der altid opfører sig respektfuldt og høfligt. Jeg ser virkelig frem til at han dukker op i Esbjerg så jeg kan præsentere ham for hjemmepublikummet i Granly Hockey Arena, fortsætter Energy-coachen.

Braeden Shaw er født i Ottawa i den canadiske provins Ontario. Efter juniortiden repræsenterede han University of Vermont i fire år. I sæsonen 2017/2018 sikrede han sig med Colorado Eagles slutspilssejren og ECHL Kelly Cuppen og det er i alt blevet til 179 kampe over tre sæsoner i ligaen.

- Da vi efter underskrivelsen af kontrakten talte sammen, fortalte han, at hans far, Brad Shaw, havde trænet mig i Springfield, hvor jeg gennem flere sæsoner spillede for Falcons i AHL. Så ishockeyverdenen er langt mindre end man tror, slutter Jason Jaspers.

Brad Shaw har haft en lang karriere primært som assistent- og associated-coach i NHL.


ESBJERG ENERGY FØRER 2 GAMLE VENNER SAMMEN AMERIKANSK BACK SKAL SÆTTE ENERGYS POWERPLAY OP