I dag går Energy-bussen mod øst, for Herlev Eagles tager imod kl. 19.00 imod vestjyderne i Spar Nord Arena, til endnu en kamp i Metal Ligaen.

- Jamen, dagligdagen ligner sig selv. Der er ingen lette kampe, og kampen i Herlev er ingen undtagelse. Alle hold er stærke med mange kvaliteter og jeg kan konstatere, at de nederst placerede mandskaber er begyndt at hente point, så det bliver endnu en vanskelig kamp, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Hvis vi skal hente point derovre, og det vil vi absolut gerne, skal vi holde koncentrationen, vi skal minimere vores fejl og game-planen skal følges. De vil efter de seneste succeser komme ud og levere en indsats præget af høj intensitet og den skal vi kunne stå imod.

Esbjerg Energy vandt de to første kampe mod Herlev Eagles. I hjemmekampen vandt esbjergenserne med 6-4. I den seneste kamp sejrede vestjyderne med 5-3 i Herlev.

- Det er altid rart at have opnået succes mod en modstander. Så skal man ikke overbevise sig selv om, at de kan besejres. Det kan give lidt ekstra selvtillid og tro på tingene. Det er altid rart i en tid, hvor man oplever, at marginalerne ikke er med os.

- Samtidigt ved vi godt, at her er tale om en ny kamp. Lystavlen vil vise 0-0 fra kampstart og vi skal arbejde hårdt og klogt for at vinde kampen. Vi skal være klar til at håndtere de udfordringer, som vi kommer til at stå overfor. Vi har brug for sejren moralsk og i forhold til tabellen. Den kan give os et boost, understreger Energy-coachen.

Herlev Eagles hentede i den seneste kamp et point mod Herning Blue Fox efter at have tabt efter forlænget spilletid og straffeslag. I den foregående kamp sejrede holdet fra den københavnske forstad over Frederikshavn White Hawks. Esbjerg Energy kan se tilbage på to skuffende nederlag til Rødovre og Odense.

- Nej, vi fik hverken det ønskede resultat i Rødovre eller mod Odense. I trænerteamet har vi selvfølgeligt gennemset kampen mod Odense, og der var elementer, som var positive. Vi lavede fejl, mange flere end vanligt, men på trods af dem, havde vi moral og kvalitet til at komme tilbage i kampen.

- Vi begik fejl, som vi ellers ikke begår og begik mange af dem. Det skal der rettes op på, for vi kan ikke vinde, hvis vi begår så mange fejl. Men vi fandt en vej frem, og den vej kan benyttes mod Herlev. Så vi er klar til at forbedre tingene onsdag aften, slutter Jason Jaspers.

Esbjerg Energy har spillet 20 kampe og er noteret for 29 point. Herlev har spillet en kamp færre, men har kun 24 point.   


Herlev fik ram på Esbjerg i tæt og nervepirrende duel VIDEO: Højdepunkter fra Esbjerg-Odense