Nyt partnerskab mellem Royal Unibrew og Esbjerg Energy skal skabe endnu flere events og oplevelser, når der spilles hockey i Granly Hockey Arena. Det gode
øjeblik skabes nemlig oftest i fællesskab.

En ny sæson er altid lig med nye spillere, men når pucken kastes til 1. hjemmekamp den 3. september, vil der også være nye læskedrikke og ølvarianter i hanerne. Esbjerg Energy har nemlig indgået et partnerskab med Danmarks 2. største bryggerikoncern, og distriktschef Jakob Endahl fra Royal Unibrew glæder sig til at aktivere partnerskabet: ”Vi er glade og stolte over at indgå i et aktivt samarbejde med Esbjerg Energy til glæde for klubben og fans. Vi glæder os til at være med på rejsen og ser frem til, i samarbejde, at udvikle arrangementer og skabe en endnu større stemning omkring hele byens ishockey hold. Vi ser frem til at kunne tilbyde velkendte brands som Royal Beer, PIFT, Pepsi Max, Faxe Kondi og meget andet i Granly Hockey Arena.”

De senere år har Esbjerg Energy udviklet meget i forhold til at skabe totaloplevelser, og Key Account Manager og SoMe-ansvarlig Lotte Justesen har store forventninger til Royal Unibrew: ”Set ud fra mit perspektiv ser jeg frem til, at vi, i Esbjerg Energy, får tilknyttet en sparringspartner, som har ekspertisen og erfaring i afvikling af store events. De er allerede nu kommet med nogle spændende tiltag, som vi kan implementere til udvalgte kampe i den kommende sæson. Jeg tror på, at vi og vores fans går en spændende sæson i møde, hvor der udover hockey vil blive mere fest og underholdning. Royal Unibrew ved, hvad der skal til, og hvordan vi kan trække endnu flere tilskuere til Granly Hockey Arena, det er jeg slet ikke i tvivl om.”

Hos Royal Unibrew er ikke langt fra snak til handling og mission er klar: Der skal være fuldt hus til kampene i Granly Hockey Arena! Det skal være fedt og en endnu støre oplevelse at komme til hockey, for både børn og voksne. Den første overraskelse venter allerede den 3. september.

WHEN WE STAND TOGETHER 


Energy knytter lettisk back til truppen Canadisk back til Energy