I morgen onsdag kl.19.00 er der igen hockey i Granly Hockey Arena, når Esbjerg Energy tager imod Rødovre Mighty Bulls i Metal Ligaen.

- Jeg synes, vi generelt spillede et par gode kampe før landsholdspausen. Odense fik muligheden et par minutter før slutfløjtet på Fyn og udnyttede den til at bringe sig foran. Vi pressede godt på, men formåede ikke at score. Det var svært mod et godt hold, og det er ”Bulldogs”. Men generelt var kampen i Odense godkendt, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Og det lykkedes for os at tage revanche efter nederlaget til Odense, da Herlev gæstede Granly Hockey Arena. Vi spillede en godkendt kamp og fik den sejr og de point, som vi kom efter. Og man skal bestemt ikke tage noget for givet. Heller ikke mod Herlev. Og det lykkedes vi med, så vi kunne gå til landsholdspause med en sejr.

Esbjerg Energy har spillet 18 kampe og har sikret 26 point. Rødovre er noteret for 19 kampe og kan glæde sig over 18 point. I september vandt vestjyderne hjemme i Esbjerg med 6-2 mens Rødovre i oktober måned kunne glæde sig over en 2-1 sejr efter forlænget spilletid og straffeslag.

- Vi har haft en god kamppause efter en svær periode. Og jeg er generelt glad for spillernes indsats i en periode præget af skader og sygdom. Mange har spillet mere end vanligt og samtidigt i nye roller. Men jeg synes vi bliver bedre og bedre. Så jeg håber vi forbliver skadesfri, for jeg ved hvor dygtige vi er, når skader ikke spænder ben for os, understreger Energy-coachen.

Energy-spillerne har i de seneste fem kampe sikret 8 af 15 mulige point efter sejre over Herlev Eagles, Rungsted Seier Capital og Odense Bulldogs. ”The Mighty Bulls” har i deres fem seneste kampe sat to point ”ind på kontoen” efter en overtidssejr over Herning Blue Fox.

- Nu venter så Rødovre Mighty Bulls og det bliver bestemt ikke let. Rødovre er et godt hold. De er unge og sultne. Dygtige på skøjterne og effektive i afslutningerne. De scorer en del mål og det får vi brug for både at dæmme op for, men også matche i morgendagens kamp.

- Vi skal være sultne og villige til at gøre det nødvendige. Game-planen skal følges og vi skal træffe de rigtige valg. Vi havde mulighederne derovre, men måtte se os slået i slutfasen. Derfor kan vi heller ikke her tage noget for givet. Vi skal præstere og gøre os fortjent til sejren, så skal det nok komme, slutter Jason Jaspers.

Foto: Niels Husted


Esbjerg vendte 0-3 til 4-3 mod Rødovre Appen til Metalligaen.tv er klar i App Store!