Esbjerg Energy skal i morgen fredag kl. 19.00 forsøge at følge op på mandagens udesejr, når Odense Bulldogs gæster vestjyderne i Granly Hockey Arena:

- Vi spillede en god kamp ude mod Rungsted. I de to seneste kampe har vi fundet vores spil og har bygget en del på, på trods af mange afbud. Vi fik bl.a. fokus på  arbejdsindsatsen, fart til at gå op i en højere enhed og leverede en god og helstøbt kamp mod en stærk modstander på en svær udebane, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- To rigtig gode kampe på tre dage med 15 spillere er flot. Spillerne er trådt et trin op. Vi vil i trænerteamet altid gerne se flere mål og vi udnyttede ikke vores muligheder fuldt ud, men vi må også respektere Oskar Ôstlunds indsats i Rungsted-målet. Det var en kamp med to stærke målmænd.

Energy vandt mandagskampen i Hørsholm mod Rungsted Seier Capital med 2-1 efter Esbjerg-scoringer fra Csanad Erdely og Josh Winquist. Odense Bulldogs vandt for en måned siden den første kamp i Odense mod Esbjerg Energy med 4-3.

- Vi er også rigtig glade for den defensiv, som holdet leverede mod Rungsted, hvor vi minimerede Rungsteds scoring til et mål. Og så er det jo dejligt vi kan afgøre kampen med målet til 2-1. Det er forståeligt vi med den smalle trup ikke kunne holde Aalborg fra fadet i slutfasen lørdag, så man er jo lidt lettet, når sejren over Rungsted er i hus.

- Nu venter der en ny modstander. Odense Bulldogs er en vanskelig modstander, som har udviklet holdet meget i de to seneste sæsoner. De har spillet godt og der venter formentligt publikum en god kamp i Esbjerg, for vi har over tid spillet gode kampe mod dem, fortsætter Energy-coachen.

Esbjerg Energy har spillet 15 kampe og er noteret for 21 point. Odense Bulldogs har spillet 14 kampe og kan glæde sig over 24 point. Odense Bulldogs stiller også til kampen med en frisk sejr i bagagen, hvor Rødovre blev besejret med 6-1.

- Odense har sikret sig en god dansk stamme og hentet gode imports. De leverer en hurtig offensiv, så vi skal passe på. De kender vejen til netmaskerne og den skal vi helst have lukket effektivt af for. Men det bliver bestemt ikke en let kamp.

- Men spillerne har vist vejen. Vi skal fastholde de fremskridt, som vi har set mod Aalborg og Rungsted. Matematisk kan vi stadig nå Final4, men vi ved, at det bliver rigtigt svært og alt skal gå vores vej, hvis det skal lykkes, så vi tager det kamp for kamp og har fokus på at fortsætte de gode takter, som vi har set, slutter Jason Jaspers.

Foto: Niels Husted


Esbjerg trak længste strå i jævnbyrdig dyst mod Odense I aften venter Rungsted Seier Capital