Den 21-årige forward Victor Sand fortsætter hos Esbjerg Energy i den kommende sæson.

Det skriver Esbjerg Energy på sin hjemmeside, hvor den unge forward fortæller, at han glæder sig til nye muligheder under Dan Jensen. 

- Victor er en af vores talentfulde unge spillere. Han har en god indstilling til ishockeyen og er sulten efter mere. Men at blive Metal Liga-spiller tager tid, gennembruddet kommer ikke over natten, og det kræver tålmodighed. Det bliver spændende at følge Victors udvikling i den kommende sæson, fastslår cheftræner Dan Jensen fra Esbjerg Energy.

Der er mange elementer at arbejde med, når man skal etablere sig som fast mand i ligaen. Det er selvfølgelig fysisk, teknisk og taktisk. Men det kræver også modenhed og rutine at minimere fejlene og træffe de gode valg på og udenfor isen. Det arbejde er Victor i gang med, og lige nu bygges der fysisk på i sommerpausen, inden vi igen går på is.

Victor Sand er 183 cm høj og er født i Grindsted. Han debuterede for Energy i sæsonen 2019/2020 og har repræsenteret Danmark ved to U20-slutrunder.

- Vi unge spillere fik sidste sæson mere spilletid og dermed flere chancer for at skaffe os erfaringer og rutine. Det oplevede jeg, at ikke bare jeg, men også flere andre fik, og det har været motiverende og hjulpet med at udvikle os som spillere, fortæller Victor Sand.

- Vi har været glade for Jason Jaspers, men det giver nye muligheder for alle med en ny cheftræner. Jeg kender Dan Jensen fra U20-landsholdet, og jeg ser frem til at arbejde med ham i dagligdagen. Det giver nye øjne på truppen og dermed nye muligheder for alle. Det glæder vi os til.

Over de seneste fem sæsoner har Victor Sand spillet 132 kampe for Esbjerg Energy. Han kan benyttes som wing og center og har scoret fire gange og er noteret for 6 point i alt.

- Lige nu arbejder jeg særligt med fart og acceleration på de første meter. Jeg vil gerne være mere eksplosiv. Jeg oplever, at jeg er blevet stærkere i nærkampene og har en høj topfart. Det videre arbejde er i gang i styrkerummet, og jeg følger de udleverede diagrammer meget godt. Jeg håber, det giver mere spilletid. At jeg kan etablere mig og blive fast mand, pointerer Victor Sand.

- Victor er blevet ældre siden han debuterede. Men han mangler stadig lidt. Her vil erfaring og rutine kunne hjælpe ham. Det kræver tid at blive klogere og dygtigere. Victor har taget nogle skridt, men han skal fungere i en vanskelig liga. Derfor arbejder vi i øjeblikket på at gøre ham hurtigere og tilføre lidt ekstra speed, slutter Dan Jensen.


Canadisk center hentet til Blue Fox-offensiven Jaeden Martin skifter fra Rødovre til White Hawks