I morgen tirsdag kl. 18.00 har Esbjerg Energy mulighed for at hente yderligere point til Metal Ligaens tabel, når vestjyderne gæster Spar Nord Arena, hvor Herlev Eagles tager imod.

- Vi spillede en god kamp fredag aften mod topholdet Herning. Vi præsterede som vi udmærket vidste, at vi kunne. Vi har ikke været stabile nok i vores præstationer, men fredag spillede vi god ishockey. Vi spillede med den rigtige passion, arbejdsmoral og kløgt, konkluderer cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Det var en god aften, for vi har kæmpet med at finde kontinuiteten frem. Vi besejrede et Herning-hold, der kom med ti sejre i træk i bagagen. Vi har leveret gode resultater mod topholdene og det fortsatte her. Vi fik scoret mod Herning og skabte bedre og bedre kontrol efterhånden som kampe skred frem. Vi spillede klogt.

Esbjerg Energy besejrede Herning Blue Fox med 4-0 efter scoringer af Rasmus Bjerrum, Jeff King, Will Merchant og Phillip Schultz.

- Det er altid svært at spille i Herlev. Det er en farlig modstander, som vil forsøge at lulle gæsterne i søvn. Det er de rigtigt dygtige til, så vi ved hvad der kræves af os. Vi skal være klar med den rigtige indstilling og mindset. Vi opnår intet i Herlev, hvis vi ikke respekterer dem. 

- Jeg har set mange hold, der undervurderer Herlev, og det bliver straffet. Det betaler man en høj pris for. Tro mig, det har vi oplevet. De må bare ikke undervurderes. Lad mig minde om, at vi i år har tabt 6-1 derovre, understreger Energy-coachen.

Herlev Eagles stiller til kampen med en frisk 4-3 sejr over Rødovre Mighty Bulls i bagagen. Resultaterne betyder, at Herlev Eagles er nummer 8 i Metal Ligaen med 22 point efter 19 kampe. Esbjerg Energy er nummer syv med 25 point, ligeledes efter 19 kampe.

- Vi har som nævnt præsteret godt mod topholdene i ligaen. Men vi har ikke gjort det godt nok mod de mandskaber, som ligger tæt på os i tabellen. Det får vi en mulighed for at forbedre i de kommende kampe, hvor Herlev, Frederikshavn og to kampe mod Rødovre venter.

- Her får vi brug for at finde passionen frem. Arbejdshandskerne skal på, koncentrationen skal være der, mindsettet skal på plads og vores fokus skal rettes ind. Ikke bare i Herlev men i de kommende kampe. Pointene bliver vigtige og vi får mulighed for at vise, at vi ikke kun kan præstere på toppen, men at vores bundniveau er hævet, slutter Jason Jaspers.

Foto: Niels Husted 


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herlev-Esbjerg HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Esbjerg-Herning