Weekenden byder igen på to kampe for Esbjerg Energy. I aften kl. 19.00 gæster esbjergenserne Bitcoin Arena i Hørsholm, hvor Rungsted Seier Capital er værter og søndag kl. 15.00 gæster Frederikshavn White Hawks Granly Hockey Arena, hvor Esbjerg Energy tager imod i Metal Ligaen.

- Rungsted har været udfordret i denne sæson, hvor skader i høj grad har påvirket holdet og præstationerne. De har manglet en målmand og har været tvunget til at låne en keeper. Nu har holdet skiftet ud på den plads og har hentet målmanden Oskar Östlund ind, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Men Rungsted er et godt hold, med mange dygtige spillere. Holdet har også skiftet cheftræner Erik Hjalmarsson ud, og har erstattet ham med den tidligere norske landstræner Roy Johansen. Det betyder, at alle i Rungsted-truppen vil arbejde ekstra hårdt, for at gøre sig fortjente til spilletid under den nye træner, så det bliver en hård kamp i Rungsted.

Esbjerg Energy har tabt to kampe mod Rungsted Seier Capital med 4-3 og 4-2, men har samtidigt besejret nordsjællænderne med 4-1 og 7-2.

- Vi vil meget gerne vinde alle kampe. Og kampen i Hørsholm er bestemt ingen undtagelse. Vi har tidligere besejret Rungsted derovre, og det gentager vi gerne. For som stillingen er nu, er alle kampe vigtige. Vi har generelt præsteret godt på det seneste og vi har brug for en sejr, hvis det stadig skal være realistisk med en plads i Top4.

- Senest vandt vi i Herlev onsdag aften, og den sejr var vigtig. Vi har haft det vanskeligt i Herlev, men har nu vundet de to seneste kampe mod dem. Jeg så meget positivt onsdag aften, vi arbejdede hårdt og disciplineret, minimerede fejlene og hjalp hinanden. Det skal vi helst tage med til kampen i Rungsted, fortsætter Energy-coachen.

Esbjerg Energy stiller til kampen i Rungsted med friske sejre over Herlev Eagles med 3-2 og Odense Bulldogs med 4-2. Rungsted har efter en kedelig stime hentet et enkelt point i de tre seneste kampe. Også søndagens modstander Frederikshavn White Hawks stiller til søndagens kamp med to friske nederlag til Sønderjyske og Odense i bagagen.

- Nu koncentrerer spillerne sig først om aftenens kamp i Rungsted og derefter er fokus på kampen mod Frederikshavn. Men vi har haft udfordringer mod Frederikshavn i denne sæson. Men det gælder de fleste hold nederst i tabellen. Det vil vi gerne ændre på og et skridt kunne være en sejr over ”White Hawks” søndag, slutter Jason Jaspers.

Esbjerg Energy har tabt tre gange til Frederikshavn i denne sæson, en gang efter ”overtime”. Senest tabte vestjyderne med 3-1 til vendelboerne. Eneste sejr over Frederikshavn var på 4-1 i november måned. 

Foto: Niels Husted


Esbjerg nærmer sig fjerdepladsen med sejr i Rungsted HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA Herlev Eagles-Esbjerg Energy