I aften kl. 20.00 gæster Esbjerg Energy Sparekassen Nord Arena i Aalborg, hvor de lokale pirater tager imod i Metal Ligaen.

- Vi er i en periode, hvor vi møder mere modvind end medvind på cykelstien. Men en sæson indeholder både op og nedture. Vi kunne ønske os lidt mere rytme i spillet og vi skal samtidigt finde en større effektivitet frem, end vi har vist på det seneste, vurderer cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Så nu står vi over for en svær match, en god udfordring, hvor en sejr kan bringe os tilbage på sporet. Vi står overfor en stærk modstander på en svær udebane. Mern intet er umuligt, så vi går til kampen med optimisme og spiller med oprejst pande.

Esbjerg tabte senest onsdag aften i Granly Hockey Arena til Rungsted Seier Capitals i en kamp, hvor vestjyderne førte 3-1, men slutteligt måtte se sig besejret med 4-3.

- Vi skal minimere vores fejl. Vi har foræret for meget væk. Men vi skal også være bedre til at udnytte chancerne. Vi skal være mere effektive, når chancerne byder sig. For vi står overfor en svær modstander og et fantastisk hold. Og det passer os fint, for vi vil måle os mod de bedste fortsætter Energy-coachen.

- Og vi tager det helt roligt. Vi er ærgerlige, når vi taber, men arbejder ufortrødent videre. Det går op og ned gennem en sæson og må tage tingene som de kommer. Vi holder fast i et positivt mindset og ved, at en sæson er lang. Vi har jo kun spillet tre kampe.

Udbyttet i de tre kampe har dog været skuffende for Esbjerg Energy, der har måttet nøjes med et enkelt point. Aalborg Pirates har kun spillet en enkelt kamp, hvor nordjyderne besejrede Rungsted Seier Capital med 3-2 efter forlænget spilletid og straffeslag.

- Vi har talt om, hvad vi kan tage med fra onsdagens kamp mod Rungsted og hvad vi skal forbedre. Vi har analyseret kampen og talt på chancerne. Konklusionen er, at vi tilspillede os mere end Rungsted, men samtidigt at Rungsted var dygtigere til at udnytte de chancer, som de tilspillede sig.

- Man kan altså sige, at vi tabte til Rungsted, fordi vi ikke udnyttede en stor nok del af vores chancer. Hvis vi ikke tilspillede os mulighederne, var det vanskeligere at finde sejrene frem. Vi ville gerne have haft et par sejre og flere point, men der er også meget positivt, som vi kan tage med til aftenens kamp, slutter Jason Jaspers.

Foto: Niels Husted


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA AALBORG-ESBJERG fredag aften HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Esbjerg-Rungsted