Den stærke tekniker fortsætter i barndomsklubben

Også i den kommende sæson kan publikum i Granly Hockey Arena glæde sig over den 26-årige forward Søren Nielsens færdigheder på isen i Granly Hockey Arena. Vestjyden forsætter nemlig hos Esbjerg Energy. 

Det skriver Esbjerg Energy i en pressemeddelelse, hvor "hjemmefødningen" præsenteres således: 

- Søren har et ganske unikt skøjteløb, der giver ham masser af x-factor som ishockeyspiller. Modstanderne kan ikke forudsige hans retningsskift, og han formår at vende pludseligt og på et meget lille område. Nærmest som i en gammeldags telefonboks, udtaler cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Søren formår altså at bevæge sig på isen på en ret enestående måde. Han er en dynamisk spiller med særlige talenter. Den slags er gode at have på sit hold, for det gør spillet vanskeligt for vores modstandere, og så tilfører han vores overtalsspil en ekstra dimension.

Søren Nielsen spiller center og har tidligere repræsenteret Odense Bulldogs og Frederikshavn White Hawks i Metal Ligaen men returnerede til Esbjerg i sommeren 2020. Vestjyden har optrådt på U18-, U20 og det danske seniorlandshold og har kampe fra Champions Hockey League på sit CV.

- Vi skal gerne nå lidt længere i den kommende sæson. Alle har sikkert kunnet glæde sig over de senere års avancement fra kvartfinalerne og pæne præstationer i semifinaleserierne. Men skuffelsen sidder i os. Vi har i de to seneste sæsoner spillet os frem til kamp 7 og er alligevel snublet inden finalen. Vi vil i finalen. Det er målet og håbet, fortæller Søren Nielsen.

- Men vi starter med forberedelserne til den nye sæson. Og her skal vi som hold højne bundniveauet og sikre en bedre kontinuitet i præstationerne. Vi skal have en bedre start på den nye turnering. Det overordnede mål er Top4, men et vigtigt delmål er Final4. Skal vi nå det, kræver det en langt bedre og mere kontinuerlig start på sæsonen.

Den 183 cm høje vestjyde har spillet 542 kampe i Metal Ligaen og har scoret 113 gange. I alt er vestjyden noteret for 270 point. Samtidigt kan Søren Nielsen glæde sig over to danske mesterskaber og et sæt sølvmedaljer.

- Personligt spillede jeg ikke min bedste sæson sidste år. Der var lidt ligesom med holdet med både op- og nedture. I den kommende sæson ønsker jeg stadig at bidrage offensivt, men jeg ønsker også at yde et bedre bidrag til holdets defensiv. Det arbejde har jeg påbegyndt og det vil jeg fortsætte med i den kommende sæson, forklarer Søren Nielsen.

- Alle spillere har dele af spillet, som kan forbedres. Og Søren er ingen undtagelse. Det er sandt, at vi har haft og stadig har fokus på spillet uden puck. Alle skal tage del i både det offensive og defensive spil. Men Søren har en særlig x-factor, som der også skal videreudvikles på, og som han benytte i sin videre udvikling, slutter Jason Jaspers. 


TRISTAN POMERLEAU skal hjem til Canada Alex Bumagin fortsætter i White Hawks