Den 27-årige forward Felix Scheel vender tilbage til Esbjerg Energy efter en enkelt sæson hos Aalborg Pirates.

- Med aftalen med Felix Scheel tilfører vi Energy-mandskabet stabilitet og rutine. Før han første gang kom til Esbjerg for tre år siden, havde han spillet ni sæsoner i svensk ungdoms- og seniorishockey og han spillede derefter sin første Metal Liga-kamp i den gule Energy-trøje, fortæller formanden for Esbjerg Energy, Søren Mathiasen. 

Den 183 cm høje wing er født i Virum og spillede i ungdomsårene for IC Gentofte. I sommeren 2008 rejste Felix Scheel til Rögle, og han nåede at repræsentere Halmstad, Olufsström, Björkloven og Södertalje, før ankomsten til Esbjerg.

- Efter ni sæsoner i Sverige bidrager Felix Scheel med rutine og erfaringer fra den svenske ishockey-kultur. Samtidigt var Felix Scheel en del af den kultur, der i de seneste år er skabt omkring holdet i Esbjerg. På to sæsoner i Esbjerg scorede han 29 mål, blev noteret for 74 point og formåede samtidigt at bidrage med godt humør, forklarer Energy-formanden.

Felix Scheel har spillet 170 kampe i Allsvenskan og 86 i den tredje-bedste svenske række. Han har spillet 141 kampe i Metal Ligaen og seks i Champions Hockey League. Felix Scheel har scoret 66 mål i Metal Ligaen og er samlet noteret for 131 point, hvilket svarer til mere end 0,9 point pr. kamp.

- Med sin erfaring og kvaliteter på og udenfor isen føler vi os hos Esbjerg Energy sikre på, at Felix Scheel vil være en styrkelse af holdet. Derfor glæder vi os over at have ham tilbage, og vi ser vi frem til at følge ham i den kommende sæson i Esbjerg-trøjen, slutter Søren Mathiasen

Felix Scheel har spillet 19 landskampe for Danmark og har deltaget i en U18-slutrunde.

 


Ung vestjyde tager endnu en sæson Kraftfuld vestjyde fortsætter hos Energy