Vestjyderne vandt over stærkt svensk mandskab, men måtte se sig besejret af Bjorkstrand og co. i finalen

Esbjerg Energy udsatte Metal Liga-premieren på grund af klubbens deltagelse i swb-Energie Cup i Bremerhaven i det nordtyske. Hård, kvalificeret modstand var på plakaten for vestjyderne, der leverede et meget stærkt resultat fredag aften.

Her blev det til en 5-4-sejr over Kristianstads IK på et overtidsmål af Trevor Cheek, der sendte Esbjerg i finalen i den stærkt besatte turnering.

Valdemar Ahlberg og Niklas Andersen kom ligeledes på scoringslisten for Esbjerg, men den helt store spiller i den kamp var Jesse Mychan - den eneste tilbagevendte import fra i fjor - der scorede to gange for Energy.

I den anden semifinale vandt Villach 7-4 over hjemmeholdet fra Bremerhaven. Østrigerne havde Patrick Bjorkstrand som en af målscorerne i semifinalen og i begyndelsen af finalen var Bjorkstrand på pletten med en glimrende assist til kampens åbningsmål.

Esbjerg kunne ikke tøjle det stærke EBEL-hold, som endte med at vinde 4-0. Hurtigt hjem for Esbjerg, der knapt kan nå at stoppe bussen, før den går til Herlev i morgen, hvor vestjyderne endelig skal ind i denne sæsons Metal Liga. 


U20-landsholdet er klar til dyst mod Frederikshavn White Hawks Efter hård tackling: Jonas Jakobsen tjekkes igennem i dag