Vestjyderne vandt med hele 7-0 i Kvik Hockey Arena

En 7-0-sejr hører til sjældenhederne i Metal Ligaen i disse dage, og derfor var Herning-spillerne formentlig også ganske tilfredse med, at det var en testkamp, de skulle gøre status efter i aftes i omklædningen i Kvik Hockey Arena.

Rivalerne fra Esbjerg vandt nemlig med de stensikre cifre over Herning og dermed fik vestjyderne altså en drønende god start på testsæsonen - også selv om Mark Pederson formentlig vil nedtone betydningen af sejren.

Russiske Dmitri Kostromitin var på plads i Herning-opstillingen og havde fået papirerne i orden, men han kunne ikke hindre, at Andreas Pedersen og Brett Welychka bragte Esbjerg foran i anden periode.

I tredje periode rullede det for alvor for Esbjerg, der skød reservemålmand Albert Adamsen hos Herning mere eller mindre i sænk. Vestjyderne scorede fem gange og de mange nye imports i Vestjylland sendte dermed et rigtig godt signal til deres coach.

Brett Welychka det til 3-0, og så var der ikke mere i hjemmeholdet denne aften. Esbjerg trak voldsomt fra, og på seks minutter lukkede og slukkede Valdemar Ahlberg, Sune Hjulmand, David Madsen og Simon Grønvaldt for gæsterne.

Herning drager til Frederikshavn fredag aften, mens Esbjerg søndag eftermiddag tager imod Rungsted Seier Capital.

Blue Fox-import har brækket hånden Esbjerg Energy løber på isen for første gang i aften