Esbjerg Energy tilføjer den 25-årige forward Lucas Andersen til truppen i den kommende sæson.

– Lucas er en farlig målscorer, der kan udfordre de fleste forsvar. Han har en naturlig målnæse, et godt skud, og han er dygtig på skøjterne. Han har en god størrelse og en stor fysik, så man kan sige, at han har hele pakken, fortæller cheftræner Dan Jensen fra Esbjerg Energy.

– Vi glæder os til at arbejde med Lucas. Han er med sine 25 år stadig en ung spiller med gode muligheder for udvikling. Han passer fint ind på holdet, og jeg vil kalde ham en spændende spiller, så vi glæder os til at fortsætte arbejdet med ham i Esbjerg.

Lucas Andersen er fra København og spillede som ung i Rødovre. Han debuterede i sæsonen 2015/2016 i Metal Ligaen for Rødovre Mighty Bulls og har spillet U20-hockey i både Sverige og Finland. I Metal Ligaen har Andersen repræsenteret Rødovre, Frederikshavn og Rungsted.

– Jeg forventer at blive en del af en god klub og en stærk organisation. Jeg vil gerne være en del af et ambitiøst projekt. Holdet gjorde det godt i sidste sæson og nåede finaleserien. Det er min forventning, at det igen bliver målet at nå langt. Det vil jeg gerne bidrage til, fortæller Lucas Andersen.

– Jeg vil gerne benytte muligheden til generelt at blive en bedre hockeyspiller. Alle kan forbedre sig, og det kan jeg også, på og udenfor isen. Jeg vil gerne være stærkere, hurtigere og skyde bedre. Det vil jeg selvfølgelig arbejde på. Så mit fokus er ikke specifikt på et område, men mere generelt at forbedre mig.

Den 188 cm høje forward har spillet 254 kampe i Metal Ligaen. Her har han scoret 89 gange og kan glæde sig over i alt 181 point. Lucas Andersen har deltaget i en VM-slutrunde og har ligeledes repræsenteret sit land ved to U18- og to U20-slutrunder.

– Jeg har hørt meget godt om Esbjerg og har flere gode venner her. Frederik Bjerrum, Phillip Schultz og Andreas Grundtvig er tre af dem. Dem har jeg lyttet til, og alle tilbagemeldingerne var positive. Jeg har også været i dialog med organisationen. Alt er fornuftigt, og jeg glæder mig, pointerer Lucas Andersen.

– Og så er Lucas en god fyr. Han kender flere af spillerne i truppen og har formået at skabe relationer til flere, så jeg er overbevist om, at Lucas vil passe rigtig fint ind i vores trup. Og samtidigt vil han kunne bidrage med meget på isen, slutter Dan Jensen.

 

Foto: DIU


Den erfarne Philip Larsen forsætter kommende sæson hos Esbjerg Energy Victor Sand fortsætter hos Esbjerg Energy: Klar til ny sæson og nye udfordringer