Backen gør ligacomeback under Dan Jensen

Esbjerg Energy byder velkommen til den 25-årige back Oliver Gatz Nielsen i den kommende sæson. Senest har han spillet i SønderjyskE, hvor han stoppede midt i sidste sæson og trak sig tilbage til Divisionsholdet i Vojens. 

Nu er han altså klar til Metal Ligaen igen. Det skriver vestjyderne i en pressemeddelelse, hvor Oliver Gatz Nielsen præsenteres således: 

- Oliver er en ung back, en allround-spiller med mange forskellige kvaliteter. Vi henter en spiller med stort potentiale, der endnu ikke er fuldt forløst, så vi glæder os til at arbejde videre med ham i den kommende sæson,” fortæller cheftræner Dan Jensen fra Esbjerg Energy.

- Med Oliver får vi en spiller med mange forskellige kompetencer og kvaliteter, men også en sulten og motiveret ung mand, der med fornyet energi på ishockey, er klar til en ny sæson. Denne gang i Esbjerg, siger han. 

Oliver Gatz Nielsen er født i Aalborg og har gennem sin karriere repræsenteret både Aalborg Pirates, Herning Blue Fox og SønderjyskE. Den 186 cm høje back har også repræsenteret Danmark ved to U18- og en U20-slutrunde.

- Esbjerg er en ambitiøs klub, som nåede langt i sidste sæson, og som er klar til at tage det næste skridt. Holdet har sult og lyst til at gøre, hvad der skal til for at avancere. Jeg kender en del i og omkring klubben og har et særligt godt forhold til cheftræner Dan Jensen, så jeg glæder mig meget, siger Oliver Gatz Nielsen.

Gennem ti sæsoner har Oliver Gatz spillet 344 kampe i Metal Ligaen, hvor han har scoret 10 mål og opnået 60 point. Derudover har den kommende Energy-back erfaring fra Champions Hockey League og Continental Cup.

- Jeg har tilbragt mange år ved siden af Nicolaj Henriksen i SønderjyskE, og jeg kender også Frederik Bjerrum ret godt. Jeg har spillet med den tidligere Esbjerg-spiller Christian Wejse, så jeg har hørt meget om Esbjerg, og jeg glæder mig til at være en del af holdet, pointerer Oliver Gatz Nielsen. 

- Jeg kender primært Oliver fra min tid på U20-landsholdet. Han har stadig et stort potentiale med plads til udvikling. Han er dygtig på skøjterne, har en god fysik, og jeg kunne nævne flere andre kvaliteter. Vi glæder os til at se ham og ser frem til samarbejdet, afslutter Dan Jensen.


Rungsted Seier Capital byder velkommen til Jonas Krabbe Cibulskis skriver ny kontrakt med Blue Fox