Vil du billigt til ishockey i Granly Hockey Arena? UNLIMITED skydes i gang i de kommende uger, hvor Metal Ligaen lancerer en nyskabende billetstruktur i dansk ishockey

Granly Hockey Arena skal koge af stemning i den kommende sæson, hvor Esbjerg Energy håber at få fyldt rigtig godt op til HVER eneste hjemmekamp! Derfor er Energy sammen med otte af de ni øvrige Metal Liga-klubber gået sammen om en helt unik og ny billetstruktur, hvor man kan købe sit sæsonkort på abonnement.

Konceptet er døbt UNLIMITED, og det betyder ikke blot, at tilskuerne kan komme til ishockey i Esbjerg. Nej, kortet gælder såmænd i OTTE af ni arenaer i Metal Ligaen. Uanset hvilken kamp, man vil ind til.

I Esbjerg koster et sæsonkort på abonnement fra blot 99 kroner om måneden, og direktør Peder Krogsgaard tror på, at det får tilskuerne til at strømme til Granly Hockey Arena efter sommerferien.

- Vi har Danmarks flotteste isarena, og den vil vi gerne have fyldt op. Hele Esbjerg skal vide, at ishockey er den mest attraktive sport at overvære. Jo flere tilskuere, desto bedre stemning i Granly Hockey Arena. Den nye ordning med sæsonkort på abonnement er attraktiv for alle typer af tilskuere, og vi lover at kvittere med et endnu bedre produkt i form af spændende tiltag til kampene, siger han.

Helhedsoplevelsen bliver ganske enkelt fremragende og som tilskuer skal du ikke tage stilling, hver eneste gang, der er hjemmekamp. Du går bare ind på dit kort og får din sportsoplevelse serveret, forsikrer Peder Krogsgaard.

Den nye og unikke billetstruktur sætter fra sommeren ind med et brag i dansk ishockey. Otte ud af ni klubber i Metal Ligaen er med i den nye abonnementsordning ”UNLIMITED”. 

Det er der en stor og tungtvejende årsag til. UNLIMITED betyder, at man i stedet for det traditionelle sæsonkort i stedet køber abonnement til ”hjemmeholdets” kampe og betaler løbende månedsvis til et beløb, der giver kæmpe besparelser i forhold til tidligere.  

SAMTIDIG giver UNLIMITED-abonnementet adgang til udebaneafsnittet og eventuelle neutralzoner, når ”tilskuerens hjemmehold” er på udebane, men faktisk også til alle andre kampe, selvom ens eget hold ikke spiller. Derudover giver dit abonnement også adgang til Landskampe i Danmark. Altså, UNLIMITED HOCKEY.

- Det er en sensationel nyskabelse i dansk, professionel sport. Det er første gang i historien, at man kan købe sæsonkort på abonnement gældende til alle hockeyhaller, siger Metal Ligaens kommercielle chef, Thomas Bjuring.

Han er tidligere direktør i Aalborg Pirates, hvor tilskuerudviklingen under hans fem år som direktør har været konstant opadgående. Han har i regi af Metal Ligaens Ligaforening været katalysator i UNLIMITED-projektet, som i de kommende måneder rulles ud som kampagne hos Metal Liga-klubberne.

- Priserne på UMLIMITED varierer fra 99 til 139 kroner om måneden, alt efter hvad klubberne tilbyder. Der vil være forskelle på for eksempel sidde- eller ståpladser. Prisen bliver uhørt lav og sikrer tilskuere på lægterne til hver eneste kamp.

UNLIMITED gælder til alle haller i grundspillet, dog kun til hjemmeholdet i slutspillet, men sidstnævnte kun, hvis man har set 80 procent af kampene i grundspillet hos den klub hvor kortet er erhvervet. Ellers skal man betale et ekstra gebyr for at komme ind til kampene i slutspillet.

https://shop.esbjergenergy.dk/side/unlimited-hockey

 


LANDSHOLDSAKTUEL VESTJYDE VENDER HJEM Esbjerg Energy melder sig klar til den kommende sæson