Efter tre sæsoner i konkurrerende Metal Liga-klubber vender 23-årige Søren Nielsen tilbage til hjembyen og Esbjerg Energy. Det sker som led i en toårig aftale.

- Det glæder os i Energy, at Søren Nielsen har valgt at fortsætte karrieren hos os i Esbjerg. Han kender kulturen i Esbjerg og det er positivt, når nogle vælger at vende hjem, udtaler bestyrelsesformand Søren Mathiasen fra Esbjerg Energy:

Søren Nielsen spillede i to år for Odense Bulldogs, hvor det blev til 90 kampe, 29 mål og i alt 64 point. I sidste sæson repræsenterede den 183 cm høje center Frederikshavn White Hawks, hvor han spillede 48 kampe, scorede 13 mål og tegnede sig for 31 point.

- I de tre år hvor Søren Nielsen har spillet i konkurrerende klubber har han øget antallet af mål og assists. Samtidigt har han repræsenteret Danmark på A-landsholdet gennem flere år og i flere træningsturneringer.

- Søren har prøvet sig af i andre miljøer. Han bringer derfor erfaringer og indtryk med hjem til Esbjerg, som kan komme ham og truppen til gode. Hans erfaringer kan givetvis bruges positivt på isen og i omklædningsrummet, fortsætter Energy-formanden.

Søren Nielsen debuterede for EfB Ishockey i sæsonen 2012-2013 og nåede at sikre sig en sølvmedalje og to guldhjelme inden turen gik væk fra fødebyen og Esbjerg Energy.

- Jeg håber og tror på, at Søren Nielsen vil fortsætte sin udvikling hos Esbjerg Energy. Han har mange kompetencer, han kender en stor del af vores trup og kulturen hos Esbjerg Energy, så vi har store forventninger til ham i den gule Energy-trøje, slutter Søren Mathiasen.

I alt har Søren Nielsen spillet mere end 370 kampe i Metal Ligaen, og han har spillet fire i Champions Hockey League. Søren Nielsen har repræsenteret Danmark ved slutrunder på U18- og U20-landsholdene på højeste juniorniveau og han har spillet 15 seniorlandskampe for Danmark.


Energy forlænger med kulturbærere! Esbjerg Energy sælger sæsonkort på abonnement til uhørt billig pris