SønderjyskE-sportschefen Kim Lykkeskov vil igen se hårdt arbejde fra sine folk i lyseblåt og glæder sig til at se sine nye imports i aktion

Det blev onsdag i Frøs Arena og en dag, som de SønderjyskE ishockeyfans havde ventet på i længsel. De forsvarende sølvvindere gik for første gang på isen igen - officielt - og selv om pasningerne ikke sad helt perfekt endnu, var der en tydelig spilleglæde hos SønderjyskE-aktørerne. 

- Holdets udtryk bliver det samme som i sidste sæson. Vi vil igen være det hårdest arbejdende mandskab og på papiret synes jeg, vi ser en smule bedre ud end i den forgangne sæson. Men det er svært at vurdere lige nu. Det vil vise sig, men jeg er fuld af forhåbninger om, at vi igen er et hold, hvor alle spillere tager på arbejde for at arbejde - og ikke bare for at flexe ind, sagde sportschef Kim Lykkeskov i forbindelse med træningsstarten. 

- Vi har hentet nogle spændende spillere, men de skal selvfølgelig også lige finde rytmen. Phil Lane er en angriber, der kommer til at score mål - og han har også en god størrelse. Josh McDonald er en ung, sulten angriber, som vil gøre karriere i Europa og Anthony Nigro er måske ikke så hurtig ved første øjekast, men han er en meget klog spiller, siger Lykkeskov om sine nye angribere.

SønderjyskE går ind i den nye sæson med seks udenlandske spillere, og finske Christian Silfver er den eneste genganger.

Han blev hentet i sidste sæson i forbindelse med Hvidovres sammenbrud, og gjorde det altså så godt i Vojens, at han igen står med kontrakt. 


Thomas Lillie kåret som årets målmand i dansk ishockey SønderjyskE-sportschef spår endnu tættere løb i denne sæson