SønderjyskE med flot gestus i åbningskampen

Når SønderjyskE Ishockey løber på isen i Frøs Arena til træningskampen mod Esbjerg Energy i Vojens den 20. august, bærer spillerne fra SønderjyskE ikke deres traditionelle lyseblå trøjer, men derimod specialdesignede trøjer i camouflage.

SønderjyskE har valgt at støtte op om Operators Hockey Club i deres frivillige arbejde med danske veteraner. Pengene kommer til at gå til foreningens almene arbejde samt at kunne få arrangeret flere ture. Det giver veteranerne en følelse af sammenhold, og de kan støtte hinanden. Flere af medlemmerne i Operators Hockey Club har bl.a. PTSD og andre lidelser som angst og depression.

Måden SønderjyskE har valgt at støtte Operators Hockey Club er ved at spille tre træningskampe i de specialdesignede trøjer. Herefter bliver trøjerne bortauktioneret i samarbejde med auktions-sitet Odendo. Pengene fra auktionen går ubeskåret til Operators Hockey Club og arbejdet med at styrke fællesskabet for medlemmerne og skabe opmærksom om danske veteraner.

– Vi er utroligt taknemmelige for samarbejdet med SønderjyskE, og vi er beærede over, at de vil være med til at sætte fokus på, at Danmark faktisk er et land med mange veteraner, siger formand for Operators Hockey Club, Esben Blicher.

Sportschef i SønderjyskE Ishockey, Kim Lykkeskov, glæder sig over, at holdet kan være med til at sætte fokus på veteranerne.

– Det er en fed ting at være en del af, og spillerne glæder sig til at spille i de nye trøjer, som der er lavet til anledningen.

– Vi har en del frivillige hjælpere, som har arbejdet ude på Flyvestation Skrydstrup, og de synes også, at det er godt og spændende samarbejde, siger Kim Lykkeskov.


Supporterklubber står sammen mod vold i hallerne Sønderjysk sejr i overtid i Aalborg