SønderjyskE Ishockey har skrevet kontrakt med amerikanske Phil Lane, der med sin størrelse og spillestil bringer mere power ind i offensiven. SønderjyskE Ishockey er tæt på at have holdet klar til den kommende sæson i Metal Ligaen. Seneste forstærkning er den 27-årige amerikanske forward Phil Lane, der senest har spillet for norske Stavanger Oilers. Med sine 191 centimeter og 96 kilo er det en spiller, der bliver nem at få øje på ude på isen. – Det er en rigtig power-forward, vi får i Phil Lane, og han har en højde og drøjde, som han udnytter godt ude på banen. Vi håber, at han kan hjælpe os med at finde vej til netmaskerne, siger sportschef Kim Lykkeskov om amerikaneren, der i sidste sæson lavede 33 point i 40 kampe for Stavanger. – Det er en spiller, der giver sig fuldt ud i hver eneste kamp, og han er allerbedst, når det gælder de store kampe. Det er en angriber, der er god til at beskytte pucken med sin størrelse, og det er også en, vi kommer til at bruge i over- og undertal, siger Kim Lykkeskov.

SønderjyskE Ishockey er tæt på at have holdet klar til den kommende sæson i Metal Ligaen.

Seneste forstærkning er den 27-årige amerikanske forward Phil Lane, der senest har spillet for norske Stavanger Oilers.

Med sine 191 centimeter og 96 kilo er det en spiller, der bliver nem at få øje på ude på isen.

– Det er en rigtig power-forward, vi får i Phil Lane, og han har en højde og drøjde, som han udnytter godt ude på banen. Vi håber, at han kan hjælpe os med at finde vej til netmaskerne, siger sportschef Kim Lykkeskov om amerikaneren, der i sidste sæson lavede 33 point i 40 kampe for Stavanger.

– Det er en spiller, der giver sig fuldt ud i hver eneste kamp, og han er allerbedst, når det gælder de store kampe. Det er en angriber, der er god til at beskytte pucken med sin størrelse, og det er også en, vi kommer til at bruge i over- og undertal, siger Kim Lykkeskov.


Tre talenter fortsætter i Aalborg Esbjerg henter forstærkning: Trevor Cheek kommer til Vestjylland