Energy har fuldendt sit kobbel af udenlandske spillere

Den 26-årige amerikanske forward Trevor Cheek trækker i den gule Energy-trøje i den kommende
sæson.

- Vi har søgt en spiller, som kan præstere på et højt niveau over mange kampe. I Trevor Cheek mener jeg samtidigt, at vi har fået en både dygtig og passioneret spiller, som er i besiddelse af markante lederegenskaber på og udenfor isen og som kan præge truppen og bidrage positivt til kulturen i truppen, fortæller assistenttræner Thor Dresler fra Esbjerg Energy i en pressemeddelelse.

- I Trevor Cheek har vi samtidigt en allround spiller med mange og forskelligartede kompetencer. Han har med sine mange kampe i American Hockey League indikeret, at han kan spille på et konstant højt niveau kamp efter kamp, og det bekræfter vores referencer på ham.

Den 188 cm høje amerikaner har spillet 268 kampe i American Hockey League og 114 kampe i East Coast Hockey League. I de 114 kampe i East Coast Hockey League har Trevor Cheek scoret 52 mål og leveret 46 assists. Det svarer til mere end 0,85 point pr. kamp.

- Med Trevor Cheek har vi som nævnt en spiller som kan mange ting på isen. Han kender fx vejen til netmaskerne. Men han kan også meget andet og har et højt bundniveau. I Metal Ligaen har vi haft succes med at hente profiler og producerende spillere fra East Coast Hockey League. Trevor Cheek er et eksempel på en profil og målscorer herfra, fortsætter Energyassistenten:

- Ifølge vores kontakter er Trevor Cheek konkurrence-minded. Også til træning bidrager han til høj intensitet og er med til at piske tempoet op. Ikke mindst i slutspillet er det vigtigt med spillere, som har et markant konkurrence-gen. Det mener vi at have fundet her. I American Hockey League har Trevor Cheek repræsenteret Lake Erie Monsters, San Antonio Rampage og Tucson Roadrunners. Succesen i East Coast Hockey League blev sikret med Fort Wayne Comets.

- Med sine næsten 188 cm er Trevor Cheek ”en stor dreng”. Men han forstår at bruge sin fysik rigtigt og spiller disciplineret. I tætte kampe er det vigtigt, at alle i truppen træffer de gode valg og de rigtige beslutninger. Den egenskab er vigtig at lære unge spillere, så også her er jeg sikker på, at Trevor Cheek kan tilføre truppen noget godt, slutter Thor Dresler.

Trevor Cheek er født i byen Vancouver i den amerikanske stat Washington på vestkysten. Byen er grundlagt ved floden Columbia og har mere end 160.000 indbyggere.


Phil Lane skifter fra Stavanger til SønderjyskE William Raskob bliver ny mand i Rungsteds backlinje