Wejse og Andersen lukkede festen i det fynske

Der var 510 tilskuere på plads, da Odense Bulldogs og Esbjerg Energy fredag aften tog greb i kampen om territorium før sæsonstarten i Metal Ligaen.

For Bulldogs vedkommende sidste kamp før sæsonstarten, mens Esbjerg i næste weekenden spiller swb-Energie Cup i Bremerhaven, inden vestjyderne for alvor tager fat i Metal Ligaen.

I aften havde Esbjerg Kasper Krog på mål, men var uden Sune Hjulmand, der heller ikke var med tirsdag og Trevor Cheek, der var til bryllup i Nordamerika. Grayson Downing måtte støttes ud i første periode, og det forlød efter kampen, at det var hoften, det var galt med hos en af de mange nye Esbjerg-imports. Hvor slem skaden er/var, har vi til gengæld ikke fået indikationer omkring.

Otte minutter inde i kampen åbnede Rasmus Simonsen scoringen for Odense på et breakaway. Esbjerg svarede igen med to powerplaymål inden første pause. Valdemar Ahlberg blev spillet "point blank" af Welycka og Travis Brown, og Brett Welycka stod for 2-1-scoringen til gæsterne på et glimrende slagskud.

Lukas Lundvald Nielsen fejrede sin tilbagekomst til hjembyen ved at udligne til 2-2 i anden periode, der var ganske fattig på store begivenheder og chancer. Det skulle dog lige være fire minutters udvisning til samme Lundvald, som Esbjerg ikke fik udnyttet.

Til gengæld var Esbjergs Christian Wejse kold som is, da han scorede til 3-2 på en friløber, og Niklas Andersen lukkede og slukkede i tomt bur 25 sekunder før tid.

Fan-panelet: At komme ind i en dejlig kold hal er fandme godt Tumult og smal Turku-sejr i Herning