23. marts 2019
Sæsonen er slut

Sæsonen er slut
19. marts 2019
Mitchell-hattrick blev udslagsgivende på kollektiv vestjysk offday

Frederikshavn hentede tirsdag aften en fuldstændigt fortjent sejr på 3-6 i Esbjerg og tvang dermed kvartfinaleserien ud i en vital og altafgørende syvende kamp fredag aften i Frederikshavn. Dale Mitchell stjal rampelyset med et hattrick og en assist, på en aften hvor der ikke var meget der fungerede for Esbjerg. Vestjyderne var nærmest i opløsning mod slutningen af første periode, hvor man stod alt for stille og lavede elementære fejl i egen zone.

Mitchell-hattrick blev udslagsgivende på kollektiv vestjysk offday
17. marts 2019
Matchbold til Esbjerg Energy

Esbjerg Energy sikrede sig med en flot 4-2 sejr på udebane i Frederikshavn sin første matchbold i kvartfinaleserien. Tirsdag står næste slag, hvor Energy med en sejr avancerer til semifinalen.

Flot arbejdssejr sikrer første matchbold
15. marts 2019
Bumagin afgjorde i overtiden, da Frederikshavn udlignede serien

Esbjerg var nede med to, da der resterede ti minutter af kampen, men formåede med et stærkt come back, at tvinge kampen ud i overtid. Lige lidt hjalp det dog for vestjyderne. Chancerne var der, men skarpheden manglede, mens gæsternes uhyggeligt stærke russer, Alexander Bumagin, atter var en afgørende faktor for Frederikshavn. Han afgjorde således kampen til gæsternes fordel i overtiden og nordjyderne har dermed udlignet til 2-2 i serien.

Bumagin afgjorde i overtiden, da Frederikshavn udlignede serien
12. marts 2019
Frederikshavn reducerede

Frederikshavn vandt sikkert 4-0 i den tredje kvartfinalekamp. Esbjerg Energy er dog stadig foran 2-1, inden det fredag går løs i Granly Hockey Arena til den fjerde kvartfinalekamp.

Frederikshavn reducerede i kvartfinaleserien
10. marts 2019
Esbjerg modstod presset i åbningsfesten; oppe med 2-0

Esbjerg levede en solid indsats, da man søndag aften indviede den nye Granly Hockey Arena med en sejr på 3-0 over Frederikshavn. Sejren blev grundlagt på en stærk tredje periode, som vestjyderne vandt med 3-0. Esbjerg er dermed oppe med 2-0 i serien forud for kamp tre i Frederikshavn på tirsdag.

Esbjerg modstod presset i åbningsfesten; oppe med 2-0
9. marts 2019
Esbjerg Energy tog første stik

Esbjerg Energy sled sig til en 1-0 føring i serien mod Frederikshavn Whitehawks. Brady Austin stod for sejrsmålet seks minutter inde i fjerde periode.

Esbjerg Energy foran 1-0 inden indvielsen
24. februar 2019
Esbjerg Energy tabte i Vojens og bliver femmer.

Esbjerg Energy slutter dette års grundspil på en 5. plads. Det betyder, at når slutspillet går i gang den 8. marts, så er det på udebane. Søndag den 10. marts indvies den nye Granly Hockey Arena.

Esbjerg Energy måtte nøjes med 5. plads
22. februar 2019
Esbjerg med pligtsejr; besynderlig sidste kamp i hal 2

Esbjerg tog fredag aften afsked med hal 2, da man besejrede Odense med 8-3 efter en ganske besynderlig kamp, der altså talte hele 11 scoringer, som bemærkelsesværdigt nok, alle blev scoret i samme ende af banen. Vestjyderne var oppe med hele 5-0 efter første periode, men Odense bragte spændingen tilbage efter 0-3 i anden, inden Esbjerg først for alvor trak fra i kampens sidste to minutter.

Esbjerg med pligtsejr; besynderlig sidste kamp i hal 2
20. februar 2019
Esbjerg Energy holder liv i top-4 håbet

Esbjerg Energy holdt med en 6-3 sejr ude over Aalborg Pirates liv i top-4 håbet. Energy kan ikke selv afgøre det, men har to kampe tilbage, hvor de resterende tre point kan indhentes.

Energy hentede ind på Aalborg Pirates