21. september 2017
Hovednummer ude af drift

Vores hovednummer er ude af drift, vi arbejder for at få løst problemet.

Hovednummer ude af drift
20. september 2017
170919

Inden gårsdagens kamp blev to kampjubilarer hyldet.

19. september 2017
SønderjyskE ovenpå i første lokalopgør mod Esbjerg

SønderjyskE udnyttede en generelt uinspireret og uengageret Esbjerg-indsats og hentede tirsdag aften sikkert tre points med hjem fra vestkysten. Greg Gibson og Derek Damon var i hopla med tre points hver hos gæsterne, mens der ikke var meget at skrive hjem om for Esbjerg.

SønderjyskE ovenpå i første lokalopgør mod Esbjerg
15. september 2017
Esbjerg Energy stadig med fuldt pointtal

Esbjerg Energy stadig med fuldt pointtal

Smal sejr i Herlev
14. september 2017
Pressemeddelselse Amerikansk forward forstærker Energy

Esbjerg Energy forstærker Metal Liga-holdet med den 25-årige amerikaner Justin Crandall. Den 180 cm høje højre wing har den eftertragtede højre-fatning på staven og bringer dermed nye kompetencer ind på holdet.

Pressemeddelselse <br />Amerikansk forward forstærker Energy
12. september 2017
Esbjerg sled sig til de tre points mod Rungsted

Esbjerg hentede med hiv og sving tre points hjemme mod Rungsted, efter en stærk målmandspræstation af Mathias Seldrup. Alexis Loiseau blev matchvinder med to scoringer, den sidste sat ind seks minutter før tid. Men Rungsted havde stor ære af kampen, sad i store perioder på spillet og vandt skudstatistikken særdeles overbevisende.

Esbjerg sled sig til de tre points mod Rungsted
8. september 2017
Esbjerg Energy åbnede med en sejr.

Så har man set det med. Marginalerne var helt aldeles på Esbjerg Energys side, da holdet fredag aften indledte den nye sæson med en dejlig 4-3 sejr i Frederikshavn

Sejr i sæsonpremieren
3. september 2017
Esbjerg pressede Trinec til det sidste

Esbjerg leverede lørdag aften sæsonens bedste præstation i Champions Hockey League, hvor man formåede at presse Trinec til det sidste og mod slutningen af kampen kunne satse med en ekstra markspiller i 52 sekunder. Man måtte dog alligevel se sig besejret med 1-2 efter en spædende, underholdende og jævnbyrdig kamp. Henriksen storspillede i Esbjergs mål, mens Carson McMillan scorede for anden kamp i træk mod Trinec.

Esbjerg pressede Trinec til det sidste
31. august 2017
Esbjerg måtte strække våben mod den svenske overmagt

HV71 trak det længste strå i overbevisende stil, da man torsdag aften kunne sætte kursen hjem mod Sverige, med en sikker sejr på 2-7 i bagagen. Esbjerg leverede en glimrende første periode, hvor man til tider pressede svenskerne, men i sidste ende kunne der ikke indvendes noget mod den komfortable svenske sejr. Colin Vock dobbelt målscorer for Esbjerg.

Esbjerg måtte strække våben mod den svenske overmagt
30. august 2017
CHL Hockey fest

Så starter festen. Weekenden stå i hockeys tegn. Vi åbner teltet inden kampen. Både torsdag og lørdag. Drengene har brug for opbakning. Ses vi i weekenden??