Weekenden giver rig mulighed for, at spillerne fra Esbjerg Energy kan bruge de sidste kræfter før en næsten 14 dages lang kamppause venter vestjyderne. Først venter en hjemmekamp i Granly Hockey Arena mod Rungsted Seier Capital i morgen fredag kl. 19.00 inden Odense Bulldogs lørdag kl. 19.00 tager imod esbjergenserne i Spar Nord Arena i Odense.

- Vi spillede skidt hjemme sidste søndag mod Frederikshavn. Når jeg genser kampen, får jeg det indtryk, at vi næsten tog kampen for let og ikke viste Frederikshavn den respekt vi skal møde alle hold med. Vi skal være klar til de to kampe fredag og lørdag og holde fokus til kampen er slut, understreger cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Vi ønsker altså at se en reaktion på det skuffende overtidsnederlag i de to sidste kampe inden landsholdspausen. Mentalt er det vigtigt at gå til en kamppause med et positivt og optimistisk mindset. Vi arbejder altså på at skaffe to gode resultater, først fredag hjemme mod Rungsted og derefter lørdag ude mod Odense.

Esbjerg Energy tabte sidste søndag holdets seneste kamp, da Frederikshavn White Hawks vandt 2-1 i Granly Hockey Arena. Rungsted Seier Capital møder op i Esbjerg med et frisk 4-3 nederlag til Rødovre efter forlænget spilletid og straffeslag. Odense Bulldogs stiller til kampen med et 3-1 nederlag til Herning Blue Fox.

- Pointene i de to kommende kampe mod Rungsted og Odense er også vigtige. Vi ønsker at holde kontakt til Top 4-holdene. Fornemmelsen af at have kontakten og være en del af ligaens top spiller samtidigt en rolle for os mentalt. En god placering i tabellen og gode resultater giver en god fornemmelse.

- Derfor er vores mindset som altid vigtigt. Skal vi have point mod Rungsted og Odense kræver det, at vi er klar og leverer en helstøbt indsats. Vi skal træffe de gode valg, som har bragt os succes. Det bliver hårdt, men kan lade sig gøre, fortsætter Energy-coachen.

Odense Bulldogs er Metal Ligaens nummer fire med 28 point efter 16 kampe. Esbjerg Energy er nummer fem med 22 point efter 16 kampe. Rungsted Seier Capitals har spillet 17 kampe, er noteret for 19 point og er ligaens nummer 7.

- Vi spiller mange kampe mod de samme mandskaber i den danske liga og mod hvert hold er der et taktisk og mentalt spil. Mod Odense har vi vundet de to første kampe og mod Rungsted har vi tabt den første og vundet den seneste. Det overtag skal meget gerne fortsættes i den kommende weekend.

- Derfor skal vi vise vores passion og engagement fra start til slut. Vi skal på isen med ”ild i øjnene”. Vi skal være ambitiøse og stolte. Vi skal vise, at vi både kan og vil. Så har vi et godt udgangspunkt før kampene og kan forhåbentligt går til landsholdspause med en god fornemmelse, slutter Jason Jaspers.

Foto: Niels Husted


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Esbjerg-Rungsted HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Esbjerg-Frederikshavn