Se hvilke seks spillere, der er blevet udvalgt til de to første udgaver af UGENS HOLD på Metalligaen.dk

Redaktionen her på Metalligaen.dk sætter ugens hold som en A-kæde med de mest markante spillere i ugens kampe. Her er ”de seks udvalgte” baseret på ugens kampe: (Herlev-Esbjerg, Odense-SønderjyskE, Herning-Rungsted, Esbjerg-Herning, Herlev-Frederikshavn, Rødovre-Rungsted, Aalborg-Odense)

Målmand:

Matt O’Connor (Rødovre): Man må bare sige, at der har været mange fremragende målmandspræstationer i de første uger af sæsonen. O’Connor var helt outstanding mod Rungsted fredag aften med mange store nøgleredninger, der var med til at sikre Rødovre sejren.

Backs:

Patrick Madsen (Frederikshavn): Backen, der er kommet til fra Herning, spillede over 24 minutter i kampen mod Herlev fredag aften og var en markant faktor i den nordjyske defensiv, der hev sejren hjem på en vanskelig aften.

Sean Flanagan (Herning): Allerede nu en nøglespiller i Hernings øverste defensive lag. Spillede næsten 27 minutter mod Rungsted og har allerede nu vist, at hans 143 ECHL-kampe fra de seneste to sæsoner rækker til en markant rolle i Metal Ligaen.

Forwards:

Mike Daugulis (Odense): Var Odenses bedste mand i Aalborg fredag aften og overstrålede alt og alle i hjemmepremieren mod SønderjyskE med to mål ”inde på kontoret” foran mål.

Johan Skinnars (Herlev): Manden bag Herlevs comeback hjemme mod Esbjerg tirsdag aften, hvor han piskede sit hold fremad, scorede og afgjorde i straffeslag. Stor, stor kamp af Skinnars i PM Montage Arena. Ligeledes dominerende for Herlev fredag mod Frederikshavn.

Jonas Jakobsen (Aalborg): Aalborgs fjerdekæde er kommet forrygende fra start, og Jonas Jakobsen spillede en stor kamp mod Odense, der kulminerede med en meget flot scoring – og såmænd også en assist. Matchafgørende indsats.

Vi samler ligeledes op fra sæsonens første spilleuge, der bød på fire kampe. Her var der fire kampe at gøre godt med: SønderjyskE-Herning, Aalborg-Herlev, Rødovre-Odense og Frederikshavn-Rødovre.  

Følgende spillere tog sig ind på holdet der:

Målmand:

Tadeas Galansky (Frederikshavn): For en stærk kamp hjemme mod Rødovre og sæsonens første shutout i Metal Ligaen.

Backs:

Daniel K. Nielsen (Herning): 28 skift og over 22 minutter og en enkelt assist til ”gamle” Daniel Nielsen. Han har stadig masser af energi.

Cole Candella (Odense): Spillede en bundsolid kamp i Rødovre fredag aften, hvor han noterede sig for en assist og over 29 minutter på isen i kampen, der blev afgjort i overtid. Canadieren er allerede en nøglespiller på Fyn.

Forwards:

Morten Poulsen (Herning): Viste at målnæsen er dukket op igen med sine to mål i premieren i Frøs Arena, der afgjorde sagerne for Herning i Vojens.

Steffen Klarskov (Rødovre): Forrygende kamp mod Odense, hvor han var her, der og allevegne. Ser uhyre veloplagt ud her i åbningen af sæsonen.

Pierre-Olivier Morin (Aalborg): Fik sat en glimrende premiere sammen. Mål, assist, otte skud på mål i kampen mod Herlev. Morin er tilbage og har i den grad fundet melodien i Aalborg igen.


Åkesson om nordjysk topopgør: Det bliver tæt hele vejen VIDEO: Rasmus Andersson efter Rødovre-Rungsted