Efter sejre på hjemmebanen Granly Hockey Arena i sæsonens to første hjemmekampe skal den gode stime fortsættes, når Rødovre Mighty Bulls i morgen fredag kl. 19.30 gæster Vestjylland og Esbjerg Energy i Metal Ligaen:

- Vi har fået en god start hjemme i Esbjerg, men vi har mange kampe og meget arbejde at gøre endnu. Vi møder Rødovre og de har spillet godt i deres første kampe og sejret i tre ud af fire kampe, så vi må ikke undervurdere dem, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Vi skal holde fokus hvis vi skal have udbytte af kampen. Vi skal fortsætte med at træffe gode valg og gøre de ting, som bragte os succes i de første kampe. Rødovre er i hvert fald ikke et hold som kan undervurderes. Vi må respektere deres kvaliteter og gå til kampen med den rigtige indstilling.

Rødovre Mighty Bulls har besejret Rungsted med 6-5 i overtid, Herning med 6-5 i den ordinære kamp og Frederikshavn med 3-1, inden Aalborg Pirates tirsdag fik skovlen under holdet fra den københavnske forstad og vandt 8-5.

- Og vi har som bekendt vundet de to hjemmekampe og tabte ude til SønderjyskE. Vi har fået vist, at vi kan spille godt og at holdet har det potentiale, som vi havde håbet før sæsonen. Men vi skal gøre tingene rigtigt for at få udbytte af kampene.

- Vi vil udvikle og blive bedre. Have individerne og holdet til at præstere bedre. Sådan er det kamp for kamp. Vi gør mere af det der virker og eliminerer det, som koster os. Vi arbejder på at tage det næste skridt og det skal helst tages mod Rødovre, fortsætter Energy-coachen.

Rødovre Mighty Bulls har 8 point efter fire kampe og er placeret på Metal Ligaens 2. plads. Her har ”the bulls” scoret 20 mål. Esbjerg Energy er nummer fire med 6 point efter tre kampe. Vestjyderne har scoret 8 mål.

- Mange kan måske huske, at Rødovre sluttede sidst og missede slutspillet sidste sæson. I denne sæson har Rødovre formået at straffe de hold, som tog for let på opgaven. De har scoret en del mål i de første kampe, så det stiller krav til os. Vi skal være klar fra start.

- Samtidigt er Rødovre et ungt hold. De skøjter meget og vil bevise sit værd individuelt og som hold. Og så har de et yderst velfungerende og effektivt powerplay, Disse forhold skal vi være opmærksomme på og matche, hvis vi skal have årets tredje hjemmesejr af tre mulige mod Rødovre, slutter Jason Jaspers. 

Foto: Niels Husted


Larsen og Erdely i hopla, da Esbjerg slog Rødovre 6-2 GOALSHOW: Se målene fra Esbjerg-Herlev