Det finske storhold vandt 3-2 i Midtjylland. Frederik Søgaard leverede en flot præstation i buret

Morten Poulsen og Kristoffer Astorp er ikke spillere, man normalt forbinder med slagsmål, ballade og tidlige badebilletter, men her til aften røg begge aktører tidligt i brusebad, da Herning Blue Fox leverede en opløftende præstation mod det finske storhold TPS Turku.

Det fortæller Herning Folkeblad.

Finnerne, der var top fire-mandskab i grundspillet i den finske Liiga i fjor, vandt nemlig kun 3-2 over Herning Blue Fox på Kvik Hockey Arena.

Astorp og Poulsen røg i bad i anden periode, og i forvejen manglede Blue Fox både Mark MacMillan og Lasse Lassen, men holdt alligevel flot stand bagude. 

Herning havde problemer med at følge med i tempoet i første periode, skriver Herning Folkebald, men som kampen skred frem, fik midtjyderne bedre fat.

Det betød scoringer af Morten Poulsen og Thomas Vilstrup Andersen og efter anden periode var Herning kun bagud 2-3. 

Så faldt slagsmålet lige inden anden pause og Blue Fox måtte altså ind til tredje periode uden Poulsen og Astorp.

Til gengæld var den unge tredjekeeper Frederik Søgaard kommet ind for Simon Nielsen efter 30 minutter, og han stod forrygende og holdt buret rent i den sidste halve time. 

Så efter en række ærgerlige træningskampe var det, som om Blue Fox til en vis grad fandt sig selv. Sæsonpremiere om en uge i Frøs Arena. 

 


Esbjerg afgjorde i tredje periode i Odense Herlev lukkede seks kasser ind mod Kristianstads IK og tabte