Denne weekend byder på to kampe for Esbjerg Energy. I aften kl. 19.00 gæster Herning Blue Fox Granly Hockey Arena og søndag kører spillerbussen til Bitcoin Arena i Hørsholm, hvor Rungsted Seier Capital tager imod kl. 15.00. Det sker efter at tirsdagens planlagte kamp i Spar Nord Arena i Herlev blev aflyst efter COVID-19-smitte i Herlev Eagles trup. Aflysningen betyder, at begge hold tildeles 1 ½ point i tabellen.

- Det er altid skuffende når en kamp, som vi har set frem til aflyses. Men vi var forberedt på risikoen og folkene bag Metal Ligaen gør et godt stykke arbejde med at holde ligaen i gang under disse vanskelige forhold. Vi havde gerne kunnet spille, men det er bare et mindre bump i en svær tid, forklarer cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

På forhånd havde vi sikret fem sejre i træk. Fire sejre i ordinær spilletid. To mod Rødovre og et enkelt mod Odense og Herning, inden det senest blev til en overtidssejr på 2-1 mod SønderjyskE. Men vi ser frem til en ny kamp, hvor vi skal bevare et godt momentum.

Kampen mod SønderjyskE bød på to scoringer af debutanten Adam Cracknell, der først udlignende en SønderjyskE-føring, hvorefter den rutinerede canadier afgjorde kampen i overtid.

- Det er stort med endnu et lokalopgør i aften mod Herning. Vi besejrede midtjyderne for fjorten dage siden med 3-1 på deres hjemmebane, men jeg er ikke i tvivl om, at de tørster efter revanche. Vi skal fastholde den gode stime og modstå deres offensiv, fortsætter Energy-coachen.

Herning Blue Fox stiller til kampen i Esbjerg med en frisk 7-1 sejr over Odense efter en række nederlag. Det betyder, at midtjyderne er placeret på Metal Ligaens 6. plads med 15 point efter 11 kampe.

Foto: Niels Husted


Nielsen og Cracknell i hopla, da Esbjerg igen slog Herning SLUTSPURT! METAL LIGAENS KNÆK CANCER-indsamling endte på 609.013 kroner