Filip Faurholm glædede sig i den grad over Eagles-comebacket i aftes i PM Montage Arena

Det var en glad og tilfreds Filip Faurholm, assisterende coach for Herlev Eagles, der sent i aftes gjorde status efter kampen mod Esbjerg. Forstadsklubben vandt 3-2 efter at have været nede 0-2, hvilket i hvert fald efter første periode var noget misvisende ifølge Faurholms vurdering. 

- Vi bombarderede dem jo nærmest i første periode, og vi havde virkelig mange chancer. Jeg tror vi havde tre friløbere eller noget i den stil. Men Seldrup stod virkelig på hovedet i starten af kampen. Hold op, hvor var han god, siger Filip Faurholm, der ligesom i andre vurderinger af kampen mente, at Herlev ikke havde fat i meget i anden periode. 

- Heldigvis fik vi gang i vores powerplay i tredje periode. Vi havde haft gode muligheder for at spille powerplay i de to første periode, men det var først i tredje, at vi endelig fik ramt nettet. Et stort moralsk rygstød for os at komme tilbage og vinde i straffe, siger Faurholm.

Den utvetydige hovedperson i tirsdagens kamp var svenske Johan Skinnars, der hamrede et mål ind i powerplay og scorede to gange på straffeslag. Han blev matchvinder og fik følgende Faurholm-ord med på vejen: 

- Han er stærk på staven og målfarlig. Han var meget over det hele i aften, men har altså også to kædekammerater, der gør ham god (Rollin-Carlsson og Thompson), lyder det.

Mon Herlev er i gang med at etablere en ny superkæde som i fjor?

Fredag kommer Frederikshavn på besøg i PM Montage Arena. 


Kampnoter: Rundt om Odense-SønderjyskE GALLERI: Skarpe skud fra Herlev Eagles-Esbjerg Energy