Energy-backen Jeppe Vinther tager endnu en tørn i den gule Energy-trøje, og er dermed også en del af det vestjyske ishockeyflagskib i den kommende sæson.

- Det glæder mig, at Jeppe Vinther har mod på endnu et år hos os. Det bliver den femte sæson i Esbjerg, og med forlængelsen af aftalen bidrages dels til kontinuitet på holdet, dels til en fortsættelse af arbejdet med udvikling af unge spillere, fortæller formand for Esbjerg Energy, Søren Mathiasen.

Jeppe Vinther er født i Frederikshavn, og tog sine første skøjtetag i Frederikshavn Ishockey Klub. I sommeren 2015 forlod han reden hos Frederikshavn White Hawks, og har siden spillet hos Esbjerg Energy.

- Jeppe kan med sine mere end 360 kampe i Metal Ligaen og erfaring fra såvel Champions Hockey League og danske ungdomslandshold tilføre vores unge hold rutine. Rutinen sammenholdt med en ung alder gør, at han passer ind i en trup, med fokus på udvikling af spiller og hold, fortsætter Energy-formanden.

Den 187 cm høje back har spillet 364 kampe i Metal Ligaen og ti i Champions Hockey League. Samtidigt har Jeppe Vinther optrådt på det danske U16-, U18- og U20 landshold.

- Med sine 187 cm tilfører Jeppe Vinther samtidigt fysik til Esbjerg-holdet. Sammenholdt med færdighederne på isen har Jeppe Vinther et godt udgangspunkt for at viderebringe den vilje til sammenhold og sejr, som gennem de seneste år er udviklet i Energy-truppen, slutter Søren Mathiasen. 

Jeppe Vinther kan glæde sig over to danske mesterskaber med Esbjerg Energy, ligesom han har vundet bronze to gange som senior.

 

 


Kraftfuld vestjyde fortsætter hos Energy "Gentofte-sagen": Ligaforeningen bakker Licensudvalgets arbejde op