Backen og forwarden forventes klar til kampen mod SønderjyskE 24. september

Både Marco Illemann og Teemu Virtala står kun noteret for en enkelt kamp for Rødovre i denne sæson, og hverken Illemann eller den finske kaptajn har været med siden på grund af skader. 

Men Rødovre-fansene kan ånde lettet op, for både Illemann og Virtala forventes klar til kampen 24. september, hvor Rødovre møder SønderjyskE.

Det forklarer Mighty Bulls-sportschef Jørgen Illemann til Metalligaen.dk.

- De er begge to ude med mindre skader, som vi ikke betragter som alvorlige. Marco er ude med en såkaldt “upper body injury” mens Teemu er ude med en “lower body injury”. Marco træner med på is, uden kontakt, og var tæt på at være klar mod Rungsted, men vores sundhedssektor mente, at det var mere fornuftigt, set på den lange bane, at han stod over lidt endnu, for at blive helt klar.

- For begges vedkommende er det med i overvejelserne, at sæsonen er lang endnu, og at vi ikke vil forcere noget, for at risikere at de eventuelt vil få et "tilbagefald". Efter kampen på tirsdag i Herning har vi en uges kamppause, og vi har en formodning om, at de begge vil være klar 24. september mod SønderjyskE.

 


VIDEO: Rasmus Andersson efter Rødovre-Rungsted Metal Ligaens Fanpanel: Store forhåbninger til Pasanens arbejde